İşte Elon Musk'ın ürettiği şekerden ilk görüntü

Güncelleme Tarihi:

İşte Elon Muskın ürettiği şekerden ilk görüntü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 08:32

Elon Musk, yeni ve ilginç iş alanlarına adım atmaktan vazgeçmeyi düşünmüyor. Seri girişimci, cyborg ejderhası, bir komedi projesi ve Boring Company'nin alev silahının ardından şimdi de bir şekerleme firması kuruyor. Hatta şekerin ilk görüntüsünü Musk Instagram hesabında paylaştı.

Haberin Devamı

Resmi Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Musk, yakında bir şeker firması açmaya hazır olduğunu ve bunun inanılmaz olacağını belirtmiş; gelen binlerce soru üzerine ise Musk, “Evet, bu konuda oldukça ciddiyim” açıklamasını yapmıştı. Musk'ın dün paylaştığı görüntü ise bu konuda ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu. Musk, ilk şekerleme görselini yine aynı platformadan paylaştı.

İşte Elon Muskın ürettiği şekerden ilk görüntü

Musk'ın paylaşımı binlerce beğeni alırken görselin altına da yüzlerce yorum yağdı. Musk daha öncesinde de Boring Company şirketine fon sağlamak için alev silahı ve şapka satarak büyük bir gelir elde etmişti.

Tesla, geçtiğimiz günlerde finansal olarak en kötü dönemini yaşadığını açıklamıştı, SpaceX içinde durumlar pek iç açıcı değil. Ancak finansal işlerde farklı fikirleriyle öne çıkan Elon Musk, yine ilginç bir yöntem deneyeceğe benziyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!