İPhone 14 ne zaman çıkacak, özellikleri neler olacak? Apple resmi lansman tarihini duyurdu

Güncelleme Tarihi:

İPhone 14 ne zaman çıkacak, özellikleri neler olacak Apple resmi lansman tarihini duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2022 17:58

İPhone ekosisteminin son üyesi olarak tüketicilerin karşısına çıkması beklenen İPhone 14 için çıkış tarihi belli oldu. Her yıl amiral gemisi akıllı telefonu için lansman düzenleyen Apple, bu yıl da yeni ürünlerini büyük bir etkinlik ile tanıtacak. Covid-19 etkisiyle sekteye uğrayan önceki lansmanlara karşın yüz yüze konferans salonundan gerçekleşecek olan İPhone 14 lansmanı, pek çok katılımcının şahitliğinde tamamlanacak. Konferans aynı zamanda online olarak da takip edilebilecek.

Haberin Devamı

İPhone 14 lansmanı için tarihi belirleyen Apple, kamuoyuna bir duyuru gerçekleştirdi. İOS 16 işletim sistemi ile birlikte piyasa çıkması beklenen İPhone 14, çentiksiz ekran ve Pro olmayan büyük ekranlı versiyon ile kullanıcının beğenisine sunulacak. Apple'ın son geliştirdiği A16 Bionic işlemciden güç alacak olan İPhone 14'ün özel bir lansman rengi ile gelmesi beklenecek.

İPHONE 14 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple tarafından yayımlanan takvime göre İPhone 14 lansmanı, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleşecek. Lansmanda İPhone 14, İPhone 14 Max, İPhone 14 Pro ve İPhone 14 Pro Max modelleri tanıtımda yer alacak. 

Tanıtımda Apple Watch Series 8'in de olabileceği, öne sürülen iddialar arasında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!