Instagram siyah ekran nasıl yapılır? Android ve iOS için Instagram'da karanlık mod açma ve kapama işlemi

Güncelleme Tarihi:

Instagram siyah ekran nasıl yapılır Android ve iOS için Instagramda karanlık mod açma ve kapama işlemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2022 10:58

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya uygulaması Instagram kullanıcılarına pek çok özellik sunuyor. Bunlardan biri de karanlık mod seçeneği. Android ve İOS telefonlarda kullanılabileden bu özelliğin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki Instagram siyah ekran nasıl yapılır? Android ve iOS için Instagram'da karanlık mod açma ve kapama işlemi

Haberin Devamı

Instagram'da karanlık mod'un nasıl açıldığını merak ediliyor. Kullanıcıların tercih ettiği özellik, iOS ve Adroid yüklü telefonlarda kullanılabiliyor. Peki Instagram siyah ekran nasıl yapılır? İşte detaylar...

INSTAGRAM SİYAH EKRAN NASIL YAPILIR?

Instagram'da siyah ekran yani karanlık mod için telefonun karanlık mod seçeneğinin açık olması gerekir. Telefon gece modunda olmaz Instagram'da karanlık mod özelliği kullanılamıyor.

ANDROİD İÇİN INSTAGRAM KARANLIK MOD NASIL YAPILIR?

Android telefonlarda Instagram'da karanlık mod için "Ayarlar" sekmesine gidilir ve oradan "Tema" butonuna tıklayıp "Aydınlık veya Karanlık" seçeneklerinden tercih edilen işaretlenir.

iOS İÇİN İNSTAGRAM KARANLIK MOD NASIL YAPILIR?

iOS cihazlarda ise Ayarlar sekmesinden "Ekran ve Parlaklık"a gidilir. Daha sonra "Açık veya Koyu" görünüş seçeneklerinden Koyu mod seçilir.

BAKMADAN GEÇME!