Instagram nasıl güncellenir? Android ve iOS için Instagram güncelleme

Güncelleme Tarihi:

Instagram nasıl güncellenir Android ve iOS için Instagram güncelleme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 15:27

Instagram nasıl güncellenir sorusunun yanıtı araştırılıyor. Cihazlardaki tüm uygulamaların güncel versiyonlarıyla kullanımı önemli. Çünkü bu güncellemelerle bazı hatalar düzeltilir ve yeni özellikler eklenir. Böylece uygulama daha verimli hale gelir. Peki Instagram nasıl güncellenir? İşte Android ve iOS için Instagram güncelleme işlemi...

Haberin Devamı

Instagram nasıl güncellenir sorusu araştırılıyor. Uygulamaların güncel versiyonlarını kullanmak onları daha kullanışlı hale getirir. Ayrıca hata düzeltmeleri ve yeni özellikler de sağlanır. İşte Instagram için güncelleme adımları

ANDROID İÇİN INSTAGRAM GÜNCELLEME

Android cihazlarda Instagram güncellemesi yapmak için ilk olarak uygulama mağazına gidin. Google Play Store'da arama kısmından 'Instagram' uygulamasını aratın. Uygulama sayfası gelince de 'Güncelle' butonuna tıklayarak uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

iOS İÇİN INSTAGRAM GÜNCELLEME

iPhoneda Instagram güncellemesi için uygulama mağazısına gidin. Apple Store'a girince arama kısmına Instagram yazın. Daha sonra uygulama sayfasına girdiğinizde 'Güncelle' butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

iOS cihazlar için diğer bir güncelleme yolu için de yine Apple Store'a gidin. Daha sonra sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafına tıklayın. Açılan 'Hesap' sayfasını aşağı doğru kaydırın ve Instagram'ın yanında bulunan 'Güncelle' butonuna tıklayın. Eğer bu sayfada herhangi bir güncelleme yoksa uygulama ya günceldir ya da herhangi bir güncelleme yayınlamamış demektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!