Instagram önerilenler silme | İşte yolu

Güncelleme Tarihi:

Instagram önerilenler silme | İşte yolu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 08:13

Her geçen gün kullanıcı kitlesini artıran ‘Instagram’ bu başarısında, kullanıcıların başka kullanıcıları bulabilmesi ve bu kullancılarla irtibat kurabilmesini sağlayan ‘Önerilenler’ özelliğinin payı büyük. Ancak bu durum bazen öyle bir hal alıyor ki, normal hayatta karşılaşmadığımız, daha öncesinden hiç görmediğimiz birinin öneri olarak karşımıza gelmesi ve bu önerinin sürekli tekrarlanması, bizim gerçek arkadaşlarımıza ulaşmamızın önünü kesiyor. Peki Instagram önerilenler nasıl silinir?

Haberin Devamı

Instagram, zaman içerisinde aldığı güncellemeler ve bir diğer sosyal medya devi olan Facebook’a satılmasının ardından yepyeni birçok özelliği de bünyesine dahil etmiştir. Bu özellikler arasında bulunan ve yeri geldiğinde birçok Instagram kullanıcısı için hayat kurtarıcı olan Instagram’da önerileri ve aramaları silme konusu ise halen tam olarak nasıl yapılabileceğini bilmeyen pek çok kullanıcı tarafından fazlasıyla merak edilmektedir. Bu nedenle Instagram’da önerilenler ve aramalar nasıl silinir diyerek internet üzerinde araştırma yapan bütün Instagram kullanıcılarına detaylı bir şekilde bu özellikten nasıl faydalanabileceklerinden bahsedilebilir.

Öncelikle;

1- İlk olarak Önerilen kişiler bölümüne geliniz ve daha sonra silmek istediğiniz kişinin üzerinde dokunun ve basılı tutunuz.

Haberin Devamı

2- Daha sonra ise karşınıza gizle bölümü gelecektir. Buradan istediğiniz gibi kişiyi gizleyebilir ve kaldırabilirsiniz.

3- Bu şekilde yaparak Instagram üzerinden size önerilen kişileri silebilir ve sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Tabii bu isimlerden bazıları da arama sonrası oluşan kayıtlardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!