Instagram neden yavaş?

Güncelleme Tarihi:

Instagram neden yavaş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 07:36

Instagram'ı açıyorsunuz ama fotoğraf ve videolar çok geç yükleniyor. Instagram neden yavaş? İşte Instagram'ın yavaşlamasında etkili olan olası faktörler; mutlaka bunlardan biri Instagram performansınızı düşürüyor, kontrol edin, yavaşlıktan kurtulun!

Haberin Devamı

Instagram neden yavaş sorusu şu sıra yoğun bir şekilde aranıyor. Instagram'ın yavaş olmasında pek çok şey etken olabilir. Örneğin internet bağlantınızda sorun olup olmadığını kontrol edelim önce. Instagram dışında diğer uygulamalarda da benzer bir sorun yaşıyor musunuz? Aynı şekilde yavaşlık veya erişim sorunu var mı? Eğer Instagram'a özel değilse ve benzer şekilde diğer uygulamalarda da bu yavaşlığı hissediyorsanız sorun internet bağlantınızla ilgili olabilir. WiFi'a bağlıysanız modemi kapatıp açabilirsiniz; sorunu çözebilir. Hücresel bağlantı kullanıyorsanız telefonu uçak moduna alıp birkaç saniye sonra tekrar bu modu kapatmayı deneyin. 

Instagram'ın yavaş çalışması sadece sizinle ilgili olmayabilir. Bulunduğunuz ortamda bağlı olduğunuz WiFi bağlantısının yavaşlığı dahil Instagram'ın doğrudan kendisinden kaynakları teknik sorunlar da bu yavaşlığı ortaya çıkarabiliyor. Ancak önce az önce bahsettiğimiz kontrolleri yapın; eğer hala yavaşlık varsa yapacak pek bir şey yok; büyük olasılıkla Instagram teknik bir sorun yaşıyordur ve bir süre beklemeniz gerekiyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!