Google Stadia kapanıyor mu, neden kapanıyor? Google'dan uygulamayla ilgili önemli karar!

Güncelleme Tarihi:

Google Stadia kapanıyor mu, neden kapanıyor Googledan uygulamayla ilgili önemli karar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 15:45

Google Stadia'nın kapanıp kapanmayacağı merak ediliyor. tadia, Google tarafından işletilen bir bulut oyun hizmeti. Kullanıcılarına istedikleri cihazla istedikler oyun deneyimi vaat eden Stadia, 2019 yılında yayınlandı. Peki Google Stadia kapanıyor mu, neden kapanıyor?

Haberin Devamı

Google Stadia, bir bulut oyun hizmeti. Stadia'ya masaüstü Google Chrome web tarayıcısından, akıllı telefonlardan, akıllı televizyonlardan ve tabletlerden veya Chromecast'ten erişilebiliyor. Oyunseverler, Google Stadia'nın kapanıp kapanmayacağını araştırıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

GOOGLE STADIA KAPANIYOR MU?

2019 yılının Kasım ayında yayınlanan oyun hizmetinde sona gelindiği açıklandı ve kapatılacağı ifade edildi.

Google, Stadia hizmetini 18 Ocak 2023 tarihinde kullanıma kapatma kararı aldı. Uygulama kullanıma sunulduğunda dikkat çekti. Ancak beklenen ilgiliyi görmemesi nedeniyle kapatılacağı ifade ediliyor.

Google Store üzerinden gerçekleştirilen tüm Stadia donanım satın alma işlemlerinin (Stadia Kumanda, Kurucu Sürümü, Premium Sürüm, Google TV ile İzle ve Oyna Paketleri) yanı sıra Stadia mağazası üzerinden gerçekleşen yazılım alışverişleri (satın alınan oyunlar ve eklentiler) için geri ödeme olanağı sunulacak.

Haberin Devamı

Stadia Pro abonelikleri geri ödeme için uygun olmamakla birlikte, kapanma tarihine kadar başka ücret ödemeden Pro'da oyunlar
oynamaya devam edilecek.

BAKMADAN GEÇME!