Gmail oturum açma linki 2022 - Gmail giriş yap, login yap ve gelen kutusu aç

Güncelleme Tarihi:

Gmail oturum açma linki 2022 - Gmail giriş yap, login yap ve gelen kutusu aç
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2022 22:13

2006'da kurulan gmail, hem özel yazışmalar için hem de iş yaşamında kullanılabilir. Birden fazla gmail hesabı açmak, hesaplar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmak da mümkün. Gmail'de hesap oluşturmak için öncelikli olarak istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmak gerekiyor. Hesap oluşturma sayfasına tıklayan kullanıcılar adını ve soyadını yazdıktan sonra kullanıcı adı seçmelidir. Kullanıcı adı daha önce başka bir kişi tarafından seçildiyse başka bir isim yazılmalıdır. Gmail'de nasıl hesap açılır ve gelen kutusu nasıl açılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Ad - Soy Ad ve Kullanıcı Adından sonra şifre seçilmelidir. Şifreler en az 8 karakterden oluşmalıdır. Güvenlik gereği sadece harflerden ya da sayılardan oluşan şifreler kabul edilmemektedir. İsteyenler yeni kayıt oluştururken, aktif olarak kullandığı başka bir mail adresini yazabilir. Yeni gmail adresinde oturum açamadıklarında şifre yenileme linki, yazılan ikinci mail adresine gelir. Bu linke tıkladıktan sonra yeni şifre yazılarak gmail adresi kurtarılabilir.

 Gmail Oturum Açma Linki 2022

 Gmail'de oturum açmak için gmail.com adresine giriş yapmalısınız. Eğer kayıtlı bir mail adresiniz yoksa, ad, soy ad, kullanıcı adı, şifre, şifre tekrarı işlemlerinden sonra yeni bir mail adresi alabilirsiniz. Oturum açmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazmanız yeterlidir.

Haberin Devamı

 Maillerinizi çok daha hızlı bir şekilde kontrol etmek ve cevaplamak istiyorsanız şifreyi bilgisayarınıza ya da telefonunuza kaydedebilirsiniz. Bu sayede sadece kullanıcı adınızı yazarak tüm gmail adreslerinizi vakit kaybetmeden açabilirsiniz.

 Gmail Giriş Yap

 Gmaile üye olurken telefon numaranızı da hesap bilgilerine ekleyebilirsiniz. Telefon numarasını eklemek birçok açıdan avantajlıdır. Örneğin şifrenizi unuttuğunuzda, gmail adresine giriş yapmak için şifre yenileme talebinde bulunmanız gerekir. Gmail size iki farklı seçenek sunar. Şifre yenileme kodu ya telefonunuza ya da yedek mail adresinize gelir.

 Telefonunuza gelen onay kodunu yazdıktan sonra yeni şifre oluşturabilirsiniz. Hesap bilgilerinize telefon numarası eklemenin bir diğer yararı ise, başka bir telefondan ya da bilgisayardan hesabınıza giriş yapıldığında bunun size bildirilmesidir. Gmaile güvenli bir şekilde giriş yapmak için şifrenizi kimseyle paylaşmamalısınız.

 Şifrenizin harf ve sayıdan oluşmasına dikkat etmelisiniz. Harflerden en az birinin büyük olması da şifrenizin çok daha güçlü olmasını sağlar.

 Gmail Login Yap ve Gelen Kutusu Aç

 Gmail login, giriş yapmak anlamına gelir. Hem akıllı telefonlarda hem de bilgisayar ve tabletlerden mail adresinize giriş yaparak gelen elektronik postaları okuyabilir ve yanıtlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Gmail adresinde gelen mailler ''birincil'', ''sosyal'' ve ''tanıtımlar'' olmak üzere üçe ayrılır. En önemli mailler ''birincil'' kısmında yer alır. Facebook, Twitter, Ingragram ve Linked In gibi sosyal medya hesaplarına gelen mesajlar ve güncel bilgiler ise ''sosyal'' kısmında yer alır.

 Tanıtım kısmına ise genellikle daha önce alışveriş yaptığınız sitelerle ilgili bilgilendirici mailler düşer. Cevaplamak istemediğiniz mailleri ''spam'' olarak işaretleyebilir ya da çöp kutusuna taşıyabilirsiniz. Bir daha mail almak istemediğiniz gmail adreslerini engelleme seçeneği de sunulmaktadır.

 Gmaile giriş yaptıktan sonra dosya, fotoğraf ve video gönderebilirsiniz. Dosyaların ve fotoğrafların sayısına göre birkaç dakika içinde tüm belgeleri birden fazla mail adresine yollayabilirsiniz. Sizin için önemli olan maillerin yanına yıldız koyabilirsiniz. Yıldızlı mailler gelen kutusunun altında yer alır. O esnada meşgul olduğunuz için okuyamadığınız mailleri ise erteleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Meet kısmında ise yeni toplantılar düzenleyebilir ve çevrimiçi sohbet edebilirsiniz. Başka tarafından açılan toplantılara da ''toplantıya katıl'' sekmesine tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Daha öncesinde yazıp göndermediğiniz maillere ise ''taslaklar'' kısmından ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!