Facebook hesap aç ve kaydol - Facebook oturum açma ve mesajlaşma kutusu linki

Güncelleme Tarihi:

Facebook hesap aç ve kaydol - Facebook oturum açma ve mesajlaşma kutusu linki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2022 22:12

Günümüzde en etkili alanların başında sosyal medya gelmektedir. Çünkü her kesimden insanı sosyal medyada görmek mümkündür. Doğal olarak da sosyal medyadaki insan potansiyeli her geçen gün daha çok artmaktadır. Facebook hesap aç ve kaydol - Facebook oturum açma ve mesajlaşma kutusu linki hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Sosyal medyanın etkili olduğunu bu alanda hizmet veren uygulamaları kullanan kişilerin sayılarına bakarak anlayabiliriz. Çünkü oldukça büyük bir kitlenin sosyal medya hesabı bulunmaktadır. Özellikle Facebook uygulaması bu konuda oldukça çok dikkat çekmektedir. İnsanların büyük bir bölümü Facebook hesabı açarak çok keyifli vakitler geçirmektedirler.

Facebook Hesap Aç ve Kaydol

Facebook kullanan kişilerin hayatları daha renkli ve eğlenceli geçmesiyle bilinmektedir. Bunun nedeni ise Facebook uygulamasının sağlamış olduğu imkanlar olarak bilinmektedir. Son yıllarda artan bir sosyal medya kullanımı olduğu için Facebook kullanıcı sayıları da artmaktadır. Çünkü en önemli sosyal medya platformu Facebook olarak bilinir. Diğer birçok sosyal medya uygulaması henüz yokken Facebook hayatımıza girmişti.

Haberin Devamı

Facebook 2004 yılında kurulduktan birkaç sene sonra ülkemizde de faaliyet göstermeye başladı. Tabi bu uygulamanın sağlamış olduğu başarılar insanların ilgili olduğunu göstermiştir. Böylelikle Facebook uygulaması günümüze kadar büyük başarılara imza atarak gelmiştir.

Facebook hesap aç ve kaydol seçenekleri için https://m.facebook.com/ linki kullanılmaktadır. Bu linkte yer alan sayfada hesap açmanın yanı sıra oturum açma işlemi de yapılabilmektedir.

- Linke tıkladıktan sonra çıkan sayfada yeni hesap oluştur seçeneğine tıklamalısınız. Bu seçeneğin açılması ile ad ve soy ad yazılması gerekir. Ardından adımları takip ederek başarılı bir şekilde hesap açma şansınız bulunmaktadır. Facebook hesabı açılırken doğru bilgiler verilmesi lazımdır. Çünkü ilerleyen süreçte yanlış bilgiler veren kişilerin hesapları kapanabilir.

Facebook Oturum Açma ve Mesajlaşma Kutusu Linki 

 Facebook hesabı açmak kadar oturum açmakta çok merak edilmektedir. Ayrıca oturum açan kişiler rahat bir şekilde mesajlaşma şansına da sahiptirler. Çünkü Facebook sadece resim ve video paylaşmak için değildir. Birçok hizmet Facebook ile insanlara ulaşmaktadır. Bunun için oturum açma linki ile hesabınıza kolayca giriş yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Facebook kullanmak için bir hesaba ihtiyacınız vardır. Yukarıda yer alan bilgiler ile isteyen herkes kolayca Facebook hesabı açabilir. Bu hesabı açtıktan sonra Facebook üzerine kaydınız tamamlanmış olacaktır. Bu aşamada oluşturmuş olduğunuz şifreyi ileride giriş yaparken kullanacaksınız. Şifresini unutan kişilerin şifremi unuttum seçeneği ile yeni şifre almaları gerekir.

Facebook oturum açma linki https://m.facebook.com/ adresidir. Bu adrese tıkladıktan sonra isteyen kişiler Android için Facebook uygulamasını indir seçeneği ile işlemlerine devam edebilirler. Link üzerinden işlemlerine devam edecek olanlar ise şöyle yapmalıdırlar;

- Facebook hesabında oturum açmak için cep telefonu veya e-posta kullanılmaktadır. Daha önce hesap açarken kullanmış olduğunuz cep telefonu veya e-postayı açılan sayfaya yazmanız gerekir. Ardından oluşturmuş olduğunuz şifreyi de yazmalısınız. Böylelikle giriş yap seçeneğine tıklamanız ile Facebook oturumu açılacaktır.

Haberin Devamı

Facebook üzerinden resim, video ve çeşitli içerikler paylaşma şansı bulunmaktadır. Bunun yanında mesajlaşma içinde Facebook uygulaması sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun için https://m.facebook.com/ linkine tıkladıktan sonra giriş yapılması gerekir. Yapılan girişin ardından sağ üst tarafta messenger simgesi görülecektir. Buraya tıkladığınızda mesajlaşma kutusu kolaylıkla açılır.

 Facebook üzerinden mesaj yazıp almak oldukça keyiflidir. Çünkü bu uygulamanın çok avantajlı yanları bulunmaktadır. İnsanlar bu yüzden hangi uygulama çıkarsa çıksın Facebook uygulamasından vazgeçemiyorlar. Zaten Facebook kullanıcılarının sayısının dünya genelinde 2 milyar civarında olduğu görülmektedir. Türkiye'de ise yaklaşık 40 milyon civarında Facebook kullanıcısı bulunmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!