Bulutistan’a Yılın Startup Servis Sağlayıcısı ödülü

Güncelleme Tarihi:

Bulutistan’a Yılın Startup Servis Sağlayıcısı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 13:18

Bulutistan, Euro Cloud tarafından düzenlenen Avrupa Bulut Ödülleri’nde “Yılın Startup Servis Sağlayıcısı” kategorisinde ödüle layık görüldü. Bulutistan bu kez Avrupa'nın en prestijli bulut bilişim ödülü Euro Cloud Awards için mücadele verecek.

Haberin Devamı

Bulutistan, Euro Cloud tarafından düzenlenen Avrupa Bulut Ödülleri’nde “Yılın Startup Servis Sağlayıcısı” kategorisinde ödüle layık görüldü. Önceki gün The Ritz Carlton’da gerçekleşen ödül töreninde Bulutistan’ın ödülünü, şirket kurucu ortaklarından Orçun Murat Özalp teslim aldı. Bu sene dördüncüsü düzenlenen Avrupa Bulut Ödülleri’nden ödül alan şirketler Avrupa'nın en prestijli bulut bilişim ödülü Euro Cloud Awards için de mücadele verecekler. 

Aldıkları ödülün bulut bilişim alanındaki yeni girişimler açısından çok önemli bir teşvik niteliği taşıdığını belirten Bulutistan Kurucu Ortağı Orçun Murat Özalp, “Bulut entegratörlüğü, gelecek beş yılın bulut alanında en hızlı büyümesi beklenen iş kolu. Türkiye için olduğu kadar dünyada da çok yeni bir alan. Hibrid bulut, büyük veri, “kendi cihazını getir (BYOD)” ve mobil hizmetlerdeki gelişmelerin bulut entegratörlüğünün önünü açarak tüm dünyada bir sıçrama yaratması bekleniyor. Bu açıdan, Türkiye’de ilk ve tek Bulut entegratörü olma özelliği taşıyan şirketimizin bu ödülle taçlandırılması bizim için büyük mutluluk. Bu başarıyı Avrupa'nın en önemli bulut bilişim ödülü Euro Cloud Awards’da da devam ettirebilmek en büyük hedefimiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!