Apple zam yapacak mı? Apple internet sitesinde dikkat çeken değişim!

Güncelleme Tarihi:

Apple zam yapacak mı Apple internet sitesinde dikkat çeken değişim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2022 17:28

Apple zam yapacak mı sorusu, ünlü teknoloji devinin yapmış olduğu değişiklik sonrası gündemde yer almaya başladı. İnternet sitesi üzerinden de ürün satışı yapan Apple, iPhone, iPad, Watch ve Macbook gibi ürünleri için web sitesindeki satın alma butonunu askıya aldı. Bu gelişme pek çok kullanıcının Apple zam yapacak mı sorusunu akıllarına getirmelerine neden oldu. Peki, Apple zam yapacak mı? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay iPhone 14 tanıtımının ardından pek çok ürününe zam gelen Apple, yeni bir zam iddiası ile karşı karşıya kaldı. Apple Türkiye internet sitesinde online satış için satın al butonu bulunan Apple, bu butonu geçtiğimiz dönemlerde de zam yapmadan önce askıya almıştı. 

18 Ekim 2022 tarihinde satın al butonuna tıklayan pek çok kişi, askıya alınan sayfa ile karşılaştı. Bunun üzerine ise geçtiğimiz dönemlerde yaşanan benzer süreçler dolayısıyla Apple zam yapacak iddiaları gündemde yer aldı. 

Apple, konuyla ilgili resmi açıklama yapmazken düzenlemenin iPad'lerin sisteme eklenmesi dolayısıyla oluştuğu da iddialar arasında yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!