Apple uygulamaları kırmızı renge büründü

Güncelleme Tarihi:

Apple uygulamaları kırmızı renge büründü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 08:54

Apple, Dünya AIDS gününü bu yıl da unutmadı. (RED)’in imza attığı önemli çalışmalar, dünyada AIDS’in en çok görüldüğü yer olan Sahra Altı Afrika bölgesinde hayat kurtaran ilaçlara erişim açısından yaşanan eşitsizliği ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Apple da RED'e olan desteğini sürdürüyor. App Store'da uygulamalara gelen güncellemelerde uygulama sahiplerinin de RED'e destek olarak logolarında kırmızı renge yer verdi.

Haberin Devamı

Apple CEO’su Tim Cook, “Hayat, bir insanın verebileceği en önemli hediye,” açıklamasını yaptı ve şöyle ekledi: “(RED)’in vizyonu ve kararlılığı sayesinde, AIDS’ten uzak bir nesil, erişebileceğimiz bir amaca dönüştü. Dünyayı bulduğumuzdan daha iyi bırakmak istiyoruz. Bu yüzden (RED) ile kurduğumuz uzun soluklu ortaklık bizim için büyük önem taşıyor.”  

Bu yıl, Apple müşterileri çok sevdikleri oyunları oynarken, yılbaşı dönemi öncesinde sevdikleri için alışveriş yaparken veya The Killers imzalı, yılbaşına özel (RED) albümünü dinlerken bu mücadeleye destek verebilecekler.  

Önümüzdeki hafta boyunca, App Store’da yer alan, yarış ve spordan strateji, bulmaca ve aksiyona kadar birçok oyun kategorisindeki en popüler oyunlardan bazıları, sadece App Store’a özel olarak sınırlı bir süre için özel (RED) içerikleri sunacak. İlgili uygulama içi satın alımlardan elde edilen tüm gelir Global Fund’a bağışlanacak.  

Haberin Devamı

Katılımcı 20 oyun arasında Angry Birds 2, Angry Birds POP!, Best Fiends, Best Fiends Forever, Boom Beach, Candy Crush Jelly Saga, Clash of Clans, Clash Royale, CSR2, Episode, Farm Heroes Saga, FarmVille: Tropic Escape, FIFA Mobile, Hay Day, MARVEL Contest of Champions, PewDiePie’s Tuber Simulator, Plants vs. Zombies Heroes, SimCity BuildIt, War Dragons ve YAHTZEE With Buddies bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!