Android 7.1.2 sürümünde büyük hatalar var!

Güncelleme Tarihi:

Android 7.1.2 sürümünde büyük hatalar var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 10:04

Google'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı Android 7.1.2 sürümü, maalesef kullanıcıların canını sıkan bazı sorunları beraberinde getirdi. İşte Android 7.1.2 ile yaşanan sorunlar!

Haberin Devamı

Google'ın bu ay başında Pixel ve Nexus serisinde yer alan bazı cihazlar için Android 7.1.2 Nougat sürümünü yayınladığını sizlere duyurmuştuk.

İmaj dosyalarını sizlerle paylaştığımız Android 7.1.2 sürümünün OTA aracılığıyla cihazlara ulaşması ile birlikte ilk geri dönüşler gelmeye başladı.

Ancak, beklenilenin aksine kullanıcılar Android 7.1.2 güncellemesi sonrasında can sıkıcı sorunlar yaşadıklarını rapor etmeye başladılar.

Android 7.1.2 güncellemesini yükleyen Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel ve Pixel XL sahipleri, Google'ın resmi Forum sayfalarında cihazlarının parmak izi okuyucusunun çalışmadığına dair konular açmaya başladı.

Bunun yanı sıra LTE bağlantısı sırasında yaşanan kopmalar ve Kamera uygulamasının sürekli çökmesi, Android 7.1.2 sürümü ile birlikte Pixel ve Nexus kullanıcılarının karşılaştığı sorunlar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

shiftdelete'in haberine göre Google'dan konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmezken, kullanıcılar sorunun yayınlanacak olan yeni bir güncelleme ile en kısa sürede çözüme kavuşmasını talep ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!