GeriSeyahat Star makyajıyla etkileyici bakışlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Star makyajıyla etkileyici bakışlar

Star makyajıyla etkileyici bakışlar

Avril Lavinge

 

Avril’in gözleri oldukça iri olduğundan her tür göz makyajını rahatlıkla kullanıyor. Ama ona en çok yakışan, tüm göz kapağını koyu farla renklendirdiği ve ona

/images/100/0x0/55ea55d9f018fbb8f87939f2
seksi bir imaj kazandıran makyajı...

 

Nasıl yapıyor?

Avril önce,Âmakyajının pudra ve kapatıcıdan oluÅŸan bazını hazırlıyor. Ardından uygun bir far aplikatörüyleÂkoyu füme farını tüm göz kapağına yayıyor. Göz ucuna geldiÄŸinde, parmak ucuyla hafifçe farını dağıtıyor. Alt kirpik diplerine de aynı farı hat ÅŸeklinde uygulayıp, kulak pamuÄŸuyla fazlalığını aldıktan sonra, parlak bir efekt için dudak fırçasıyla bir parça ruj sürüyor. Son olarak da kirpiklerini siyah maskarayla belirginleÅŸtiriyor.

 

Öneri: Eğer gözlerin birbirine yakın ve küçükse, farı sadece göz ucuna uygulamalısın. Böylece gözlerin daha ayrık görünür.

 

Beyonce

 

Beyonce’un badem gözleri, gölgeli far uygulaması için çok uygun. Zaten o da bunun farkında!

/images/100/0x0/55ea55d9f018fbb8f87939f4

 

Nasıl yapıyor?

 

Önce gözlerinin biraz daha iri ve çekik görünmesi için siyah eye-liner’ını çekiyor. Ardından metalik gri tonundaki farının açık renk olanını, kaş diplerinden başlayarak bütün göz kapağına uyguluyor. Sonra da koyu renk olanını, gölge fırçasıyla göz kapağının üzerindeki çukur bölgeye sürüp dağıtıyor. Son olarak takma kirpik takıyor ama biz bunu asla önermiyoruz tabii!

 

Öneri: Göz şeklin yuvarlaksa, eye- liner’ını biraz daha uzatarak daha çekik gözlere sahip olabilirsin.

 

 

 

Jennifer Lopez

 

Jennifer, gözlerinin iri ve çekik olmasının avantajını çok iyi kullanıyor ve onları ön plana çıkartacak makyaj stilleri uyguluyor genellikle.

/images/100/0x0/55ea55d9f018fbb8f87939f6

 

Nasıl yapıyor?

O da her doÄŸru makyajda olması gerektiÄŸi gibi makyajının bazını hazırladıktan sonra, siyah göz kalemiyle tüm göz çevresini çerçevelendiriyor. Ardından tıpkı Beyonce gibiÂmetalik mavi tonundaki farının açık tonunu tüm göz kapağına uyguluyor ve koyu tonuyla gölge yapıyor. Son olarak da siyah maskarayla kirpiklerini belirginleÅŸtiriyor.

 

Öneri: Gözlerin şişse bu makyajı hiç deneme, daha da şiş görünebilir.

 

 

 

Holly Valance

 

Holly, diğer starların tam aksine seksi gözlerden çok, masum ama etkili bakışlardan yana. Bu nedenle gözlerine sadece kalem ve açık renk far sürmekle

/images/100/0x0/55ea55d9f018fbb8f87939f8
yetiniyor.

 

Nasıl yapıyor?

 

Önce göz çevresini siyah kalemle çerçevelendiriyor. Sonra açık metalik gri farını sadece göz kapaklarına uyguladıktan sonra, maskarasını sürerek makyajını tamamlıyor.

 

Öneri: Gözlerin küçükse, kalemi göz içine değil, kirpik diplerine sür. Böylece gözlerin daha iri görünür.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

False