Pana’yı kolay teslim aldık

Ergin Ataman’ın takımının enerjisi düşüktü Fenerbahçe de bu fırsatı iyi kullandı.

Haberin Devamı

Ergin Ataman’ın Panathinaikos’unun enerjisi düşüktü dün akşam Fenerbahçe karşısında. Yunan ekibi henüz kadro kapasitesini oyuna yansıtamıyor. O kadar yatırımın karşılığı bu oyun olamaz. Belli ki Ataman kartları henüz karmamış. An itibariyle hatalara açık ve yavaş bir takım olan Pana’da işlerin zamanla rayına oturmasını umuyoruz.

Fenerbahçe ise salonun enerjisini sahaya yansıtıp yıldırım gibi başladı maça. Takımın skor gücünü taşıyan Tyler Dorsey’in sakat olduğu gece üçlüklerini ve oyun aklını beraberinde getiren Nick Calathes’e çok iş düştü.

HÜCUMLAR TIKIR TIKIR iŞLEDi

Tıkır tıkır işleyen içeri dışarı hücumlarda Motley’i etkin kullanarak ilk çeyrekte 18 farkı cebine koydu sarı lacivertli takım. İyi de yaptı ve bir daha skoru vermedi. Aynı rotasyonla oynamanın getirdiği yorgunluk nedeniyle rakip Panathinaikos üçlüklerde yaklaşır gibi oldu ama 15 farkı ikinci yarıya taşımayı başardık. Savunma sertliğini bırakmadan rakibin kafasını kaldırmasına müsaade etmedik. Bizimkiler performanslarını yukarı çekerken, bekleneni veremeyen Pana’nın yıldızlar Lessort, Vildoza ve Guy kendilerince makul bir skorla teslim ettiler maçımızı.

Haberin Devamı

EFES GECEYi KURTARDI

Anadolu Efes ise, veteran yaşlı oyunculardan oluşan Asvel karşısında, pardon(!) tek başına oynayan Nando De Colo’ya çözüm üretmekte zorlanmasına rağmen önemli bir galibiyet alarak, cuma günkü Valencia maçına daha yüksek öz güvenle çıkma şansı yakaladı. Tebrikler...

Yazarın Tüm Yazıları