Koç gibi takım

ALİ Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon demek bu takıma dört yıl istikrarı getirmiş Aziz Yıldırım’a büyük haksızlık olur. Zaten “Kupayı Aziz bey” kaldırmalı diyen yeni başkan da istemez bunu.

Haberin Devamı

Ancak Obradovic düzeninin istikrarının sürdürüleceğinin garantisini daha seçilmeden veren başkan kafa karışıklığına mahal vermedi. Makina intizamında ir sezon geçiren Fenerbahçe önceki maçta yakaladığı yüksek şut yüzdesi ve asist yoğunluğunu final maçında en üst düzeye çıkartarak Orhun Ene ile bu yıl final oynama başarısı gösteren Tofaş’ı otuz sayı farkla yenerek, takım başarısını vurgulayan yeni tasarım kupayı müzesine götürdü.

 

KUPAKOLİK EKSELANS OBRADOVİC

 Avrupa’nın en iyi koçuna sahip olmanın keyfini yaşayan Fenerbahçe’den ricamız hocayı tutmaları. Fenerbahçe Doğuş tabii ki taraftarın gururu ama milli basketbolumuzun da amiral gemisi. Yaklaşan milli maçlarda yabancı oyuncu yoğun basketbolumuzun acı sonuçlarını yaşayacağımız için Fenerbahçe vitrindeki şampiyon imajını sürdürmeli ki biz az süre alan oyunculardan oluşan milli takımla Avrupa’da yerimizi hiç değilse koruyalım ve Fenerbahçe rüzgarıyla yelken doldurarak alt yapı tedbirlerimizi alabilmek için vakit kazanalım.

Haberin Devamı

HEPSİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ

 Sadece bu maç için konuşmuyorum. Şampiyon kadronun tüm oyuncuları, ki bu yıl baştan kuruldu bu takım, deneyimli ve fakat zor adam koçla müthiş bir uyum içerisinde uzun maratonda Avrupa standartlarında çalışma ortaya koydular. Vesely, Sloukas, Ali Muhammed, Melli, Datome, Ahmet, Wanamaker, Kalinic, Melih, Sinan... Saymakla bitmez aslar yıldızlıklarından feragat ederek takımı zirveye taşıyarak şampiyonluk yüzüklerini sonuna kadar hak ettiler. Gecenin sonunda Fenerbahçe’ye teşekkür ediyorum.   

 

Yazarın Tüm Yazıları