Kanarya uçuşa ara verdi

Aldğı peş peşe galibiyetlerle ve 16 galibiyet-9 yenilgilik başarılı karneyle yüksekten uçan, Bjelica ve yeni yüz Tyler Dorsey’in takıma katılımıyla şutör zenginliği artan (!) Fenerbahçe Maccabi’nin evindeki yenilmezliğini bozma testinde başarılı olamadı.

Haberin Devamı

Rekabetçi ev sahibi karşısındaki maç beklendiği gibi zor geçti. Son Bologna maçında üçlük kasırgası estirerek 20 adetle EuroLeague rekoru kıran Fenerbahçe’ye sert savunmayla takoz koymayı başardı ev sahibi... Maça hızlı girip skoru kaparak atak yaptık. İlk yarı bitmeden kombine alan savunmasıyla ateşimizi dindirip 15. dakikada oyuna tutunup seyirci coşkusunu sırtlarına alarak öne geçtiler... Köşe isabetleriyle reaksiyon verdik ama 4 sayı önde gittiler araya.

GUDURIC GECİKİNCE...

İkinci yarıda ortalığı yangın yerine çevirerek kaçmaya başladılar... Son 10 dakikaya da önde kapak attılar. Karşılıklı takım değiştirmiş (İsrail seyircisinin ‘kral olacak’ anlamında espri yaptığı) Scottie WillBEking ve Lorenzo Brown gecede yeni takımlarının kaderini belirleyen oyuncular oldular. Guduric’in varlık göstermeyi sona saklayıp onu da faydaya dönüştüremediği gecede koç İtoudis’in adamı Tyler Dorsey henüz alışamadığından aldığı kısa sürede takıma faydalı olamadı. Takım ve bireysel faul sayılarımızın erken artmasıyla maç sonunda elimiz kolumuz bağlandı. 10 sayılık avantajı yakalayınca kaostan beslendi Maccabi... Fenerbahçe, Bologna maçındaki üçlük resitalinden çok uzakta 34’de 7 ile hücum edince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Yazarın Tüm Yazıları