Hatalarımıza rağmen istediğimizi aldık

F.Bahçe Münih'te taraftarından aldığı enerjiyi galibiyete dönüştürdü.

Haberin Devamı

Görece dişine göre mütevazı bütçeli, yeni kurulmuş, geçen hafta kulüp tarihinin en kötü mağlubiyetini 39 farkla Barcelona’dan almış Bayern karşısında, nerdeyse evindeki gibi, taraftarı önünde rahat geçmesini beklenen maçta top kayıpları yapmamaya özen göstererek, atış seçerek ihtiyatlı başladı F.Bahçe. Ama maçın geri kalanında telaş ve hatalarla dolu dakikalar yaşadık.

Nigel ve Pierre’le pota dibi post up şanslarını akıllı kullandık. Sakat Madar yokken, takıma dönen Dorsey, iyi gecesinde olan Wilbekin ve Sestina kenardan gelip hücum akışımıza yön verdi.

TEŞEKKÜRLER CARSEN

Papagiannis’in oyunda olduğu fazlarda ribaunt dengesizliğini giderdik. 2. yarı İtiudis’in gereksiz adam değiştirmelerle gecesinde olmadığı ortada olan Motley’i oynatmasıyla Bayern oyuna ortak oldu.

Haberin Devamı

Alan savunmasıyla hücumumuzu kitlerken pota altımıza yüklendiler. Wilbekin, Carsen’e ‘sen oturmayı hak etmiştin’ dercesine farkını koydu ortaya. Sert savundu, hataya yöneltti. Wilbekin ‘elde top bir başına’ kalınca hatalar başladı. Fırsat bilen Bayern ceza kesmeye başladı ama neyse ki topun da sevmesiyle maç sonu kaosundan başımız dik çıktık.

Yazarın Tüm Yazıları