Gelecek güzel günlerin habercisi

Itoudis’le yollar ayrılınca Fenerbahçe fabrika ayarlarına dönmeye başladı.

Haberin Devamı

Obradovic miladından beri bir türlü yakalayamadığı efsane şampiyonluklar günlerine geri dönüş arayışındaki Fenerbahçe Beko, iki yıldır bekleneni veremeyen İtoudis’i gönderip, yerine Sarunas Jasikevicius’u getirerek muradına ermeye başladı. Oyunculara yukarıdan bakan ve azarlayan ‘patron’ tarzları itibarıyle selefinden pek farkı yok Saras’ın. 2016’da Zalgiris’te küçük bütçeli takımın büyük koçu olmayı başarmış ancak Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona’da, şampiyonluğa susamış bir camianın bu hasretine son vermek misyonunu yüklendiğinde omuzları o ağırlığı kaldıramamıştı.

DERSİNİ ALMIŞ, SAKİNLEŞMİŞ

Ama dün akşam kenarda, tüm yaşadığı olumsuzluktan ders çıkarmış, son derece sakin ve ne yaptığını bilen bir Saras vardı. Bu gecikmiş değişim operasyonuyla pansuman yapmak istedi yönetim. Ona kariyerini ve sahasının namağlup efendisi Fenerbahçe’yi, önündeki kolay iç maçlarla dolu olumlu fikstürden de yararlanarak toparlama şansı verdi.

Haberin Devamı

Sezonun Final 4 favorilerinden Monaco, koç değişikliğimizin rüzgarına kapılmamak için temkinli girdi maça.

Kolay adapte olabilmek adına Barcelona’dan eski üç oyuncusu Calathes, Sertaç ve gecenin en verimli adamı Hayes-Davis’i ilk beş başlattı ve bu çekirdek üzerinde değiştirmeler yaparak herkesin takıma katkısını sağladı Saras. Sokak basketbolu uzmanı Mike James hırslanıp bireysellik doruğuna vardı ama Fenerbahçe geri adım atmadan her oyuncusundan en iyisini alarak maçı kopardı.

Yazarın Tüm Yazıları