Trabzon’da değişen bir şey yok

Bordo mavililerde sezon başından bu yana set oyununda yaşanan sıkıntılar sürüyor.

Haberin Devamı

Dün akşam Trabzon’da hem tempo hem oyun kalitesi olarak oldukça düşük bir karşılaşma izledik. Trabzonspor’da sezon başından bu yana hâlâ set oyunundaki sıkıntılar devam ediyor. Abdullah Avcı da geldiği günden beri bu sorunu çözüme kavuşturabilmiş değil. Kontrataklarda bu kadar iyi olan bir takımın setlerde bağlantıyı yakalayamaması sezonun geri kalan kısmı için de soru işaretlerini artırıyor.

TREZEGUET VE ABDÜLKADiR DURUNCA

Devre arası takımdan ayrılacağı konuşulan Trezeguet’nin eski performansından çok uzakta olması, yaratıcılık yönü yüksek oyunculardan Abdülkadir Ömür’ün günden güne oyun olarak daha da geriye gitmesi bordo mavililerin hücumdaki yaratıcılığını tamamen ortadan kaldırıyor. Bu olumsuzlukları dün Başakşehir karşılaşmasında bir kez daha gördük.

Haberin Devamı

ONUACHU’YU GEREKTiĞi GiBi KULLANAMADI

Trabzonspor’un maç boyunca Paul Onuachu ile yapması gerekeni konuk Başakşehir Dimitris Pelkas ile yaptı. Bu gol sonrası biraz da olsa kı- pırdanan bordo mavililerde önce Paul Onuachu’nun kafası direkten döndü ardından onun çabası Batista Mendy’nin golünü getirdi. Onuachu üzerinden yapılan gol girişimleri rakip savunmaları bozan önemli bir etken. Ancak Trabzonspor dün bu kozunu da Edin Visca gibi pivot santraforları besleyecek bir kanat oyuncu olmasına rağmen kullanamadı. Ve Trabzonspor çok önemli bir derbi haftasında çok önemli 2 puan kaybetti. Başakşehir ise toparlandığını, kötü günleri tamamen geride bıraktığını Trabzon maçında bir kez daha gösterdi.

Yazarın Tüm Yazıları