İsmail Kartal’ın dönüş maçı

GAZİANTEPSPOR bu maça fazlasıyla iyi hazırlanmış. Özellikle Avrupa arenasına çıkacak olan Osmanlıspor’u da oldukça iyi analiz etmiş teknik direktör İsmail Kartal.

Haberin Devamı

Her ne kadar ilk 10 dakikada gelen kontratak golü hesaplarda yer almasa da hemen verilen karşılık sonrası Gaziantepspor üstünlüğünü kabul ettirmeyi bildi.

 

Osmanlı adına sahada Umar bir şeyler yapmaya çalışırken, ev sahibi ekibin kalecisi Itandje bu anlarda yaptığı kurtarışlarla maçın en iyileri arasında yer aldı.

 

 

GALİBİYETLE, GÜVEN TAZELEDİ

 

Karşılaşmanın ikinci bölümünde ise tamamen üstün olan taraf Gaziantepspor’du. Osmanlıspor’un savunmadaki zaaflarından oldukça iyi faydalanan kırmızı siyahlı oyuncular skor üstünlüğünü ele geçirdikten sonra daha rahat bir oyun ortaya koyarken, İsmail Kartal da bu önemli galibiyet sonrası yeniden güven tazeledi.

 

Haberin Devamı

Bu galibiyet G.Antep için oldukça önemli ancak hâlâ oyun anlamında eksikleri fazlasıyla mevcut. Topa sahip oldukları zamanlarda oldukça etkililer ancak bunu daha uzun sürelere yayma konusunda hâlâ yeterli değiller.

Yazarın Tüm Yazıları