ÜZÜLME! 6 DEĞİL, 1 GOL LAZIM

GURBETÇİLER, önce kendilerine haksızlık ediyor. Bu tutku akılla birleşmediğinde yarardan çok zarar veriyor. Dün gece iyi ki Fransızlar sahaya girdi. Çünkü panik, toplumsal olaylarda tamiri olanaksız  sonuçlara neden oldu defalarca. Diğer yandan, bu kadar patlayıcının tribünlere nasıl girdiğini de Fransız güvenliğine sormalı.  Beşiktaş ceza alır mı peki? Olay, sorumluğu Lyon’da olan tribününde yaşandı!

Haberin Devamı

- Yaklaşık 40 dakika geç başlayan maçta gördük ki tribün gibi saha da Vodafone Arena’ydı. Marcelo’nun iki mutlak pozisyonu ve Talisca’nın akıl dolu organizasyonuyla Babel’in golü... Güneş, Quaresma’nın yokluğunda iki senaryoya sahipti ve o ‘Mitrovic’lisiyle başladı. Ve tribünde ses bombası, sahada Mitrovic bombası! İki kritik hatası ucuz atlatıldı.

- Güneş, Necip’i oyuna alabilirdi ama Mitrovic’i ön liberoya, Tosic’i stopere aldı. Haliyle Adriano sol beke geçti, Atiba da on numaraya.  İlk 45’e taraftarıyla, futbolcularıyla siyah beyaz damga vurdu.

SEN DE Mİ FABRİ!

- Güneş, ikinci devreye niye Mitrovic ile devam edip, kendini sıkıntıya soktu, anlamadım. Lyon’lular ise yerden hızlı paslarla kenarlara, oradan da  penaltı civarına çok sayıda top taşıdılar.  Topa sahip olamayan, ileri çıkmakta zorlanan Beşiktaş fiziksel olarak yıpranmaya başladı. İşte bu noktada Aboubakar ve Quaresma’nın yokluğu kendini bariz şekilde hissettirmeye başladı. 

Haberin Devamı

- Beşiktaş, Tolga Zengin’in iki basit hatasıyla iki Avrupa turu kaybetti. Dün de yere göğe sığdıramadığımız Fabri’nin büyük hatasıyla avantajı kaybetti siyah beyazlılar. Denecek tek söz şu: Sen de mi Fabri!

Evet, maç öncesi 2-1’e rıza gösterebilirdik, ancak dünkü ilk 45 dakikayı izleyip, bir de yine bir kaleci hatasıyla golü yiyince, fırsatın kaçtığı duygusu yerleşiyor insanın içine.  Sonuçta 6 değil, 1 gol lazım tur için!

Yazarın Tüm Yazıları