Liste başında Gomez şarkısı

GÜNEŞ, Quaresma ve Tosun’u dün acil eylem planı içinde düşünüp kenarda tuttu.

Haberin Devamı

Esas oyun kurucu Sosa’ydı ama Oğuzhan da geride topu aynı kafayla kullandığı için hücuma çıkışlarda zenginlik vardı. Arjantinli bu sezonun en iştahlı topunu oynadı. Üç kişinin gölgesinde mükemmel bir vuruşla golü atan Gomez, Tosun tartışmalarını öteledi.
Beşiktaş’ın sıkıntısı iki bekinde. Beck, yüzde 100 isabet aradığından mıdır nedir, pek orta yapmazken, Tosic de önüne ne gelirse ortalıyor ama yüzde 70’i rakibe gidiyor. Sonuçta kenardan kaliteli toplar gelmedi.
Topa hükmetmek isteyen Başakşehir ise, maç özetine girecek tek pozisyon bulamadan soyunma odasına gitti. Avcı için düşündürücüydü...


TÖRE, BOŞ ARSAYI BULUNCA


Sanırım sakatlığı nüksettiği için Güneş, ikinci 45’e Oğuzhan’ın yerine Necip ile başladı. Bu devrenin ilk düdüğüyle beraber Başakşehir, öne daha riskli çıkmaya başlayınca oyun gel-gitli bir şekil aldı. Beşiktaş, bu sayede daha geniş alanlar bulunca Töre’ye gün doğdu. Nitekim Töre, Gomez’e ikinci golü böyle bom boş bir arsa bulduğunda attırırken, oyundaki etkinliği de zirveye çıktı. Fark artabilirdi ancak iki net pozisyonda herkes birbirine ikram yarışına girince fırsatlar kaçtı. Sıkça eleştirilen Tolga, dün kritik kurtarışlarla Başakşehir’in oyuna ortak olmasını önlerken, Quaresma da daha bir ‘takımdaş’ göründü.
Alman golcü, kanatlardan daha iyi beslenirse ‘Mario Gomez şarkısı’ liste başı olup ‘Demba Ba şarkısı’nı müstesna bir eser kabilinden arşivlere kaldırtabilir..

Yazarın Tüm Yazıları