Son dakika... İstanbul'daki AVM'de yangın paniği

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 09:58

Bağcılar'da bir alışveriş merkezindeki mağazada çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu. Yangın nedeniyle alışveriş merkezi tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Haberin Devamı

Bağcılar'da bir alışveriş merkezinin alt katındaki mağazada saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Dumanlar, kısa sürede AVM'nin büyük bir kısmını sardı. Bunun üzerine AVM'de çalışanlar ve müşteriler görevliler tarafından tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Tahliye edilen vatandaşlar bir süre AVM'nin önünde bekledi. Görgü tanıkları, yangının alt katındaki bir mağazada çıktığını ve dumanların yayılması üzerine görevlilerin alışveriş merkezindekileri tahliye ettiğini söyledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Olayda yangın çıkan mağazada hasar meydana geldi. 

AVM GENEL MÜDÜRÜ KONUŞTU

Bağcılar'da  alışveriş merkezinde çıkan yangınla ilgili AVM Genel Müdürü Hasan Necip Akol açıklama yaptı. Akol, "Alışveriş merkezimizdeki mağazanın içinde elektrik kontağından çıkan küçük çaplı bir yangın. Springlerin (sulu ve köpüklü söndürme sistemi) çalışmasıyla alevler zaten sönmüş. 10 dakika içerisinde itfaiye olay yerine gelip yangını tamamen söndürdü. Şuanda duman tahliyesi yapılıyor. Alışveriş merkezini etkileyen bir durum yok. Kısa bir süre içinde de faaliyetlerimize başlayacağız. Biz geçtiğimiz günlerde yangın tatbikatı yapmıştık. Dolayısıyla herhangi bir sorun olmadan içeridekileri tahliye ettik" dedi. 

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbuldaki AVMde yangın paniği

Fotoğraf: Twitter

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!