'Sırtımızı terör örgütlerine dayamadık'

Güncelleme Tarihi:

Sırtımızı terör örgütlerine dayamadık
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 23:39

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, dün Burdur ve Isparta’da düzenlenen mitinglere katıldı. Başbakan Yıldırım, mitinglerde özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“16 Nisan’da mühür millete geçiyor. Kurulduğumuz günden bu yana insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışından hiç ayrılmadık. Tek dayanağımız milletimiz oldu. Sırtımızı birileri gibi terör örgütlerine, vesayet odaklarına dayamadık. Mevcut hükümet sistemiyle Türkiye sürekli sorunlarla, krizlerle uğraştı. 14 yılda AK Parti olarak bir yandan kalkınma, hizmet için canla başla uğraşırken bir yandan da engellerle uğraştık.

17 Aralık’ta seçilmiş hükümete darbe yaptılar, Erdoğan’ı indirmeye çalıştılar. 15 Temmuz akşamı milletin silahlarını milletin üzerine doğrultup, demokrasimizi yıkmaya, parlamentomuzu lağvetmeye ve ülkemizi işgal etmeye kalktılar. 16 Nisan’a ‘Evet’ demek, cuntaya, PKK’ya, FETÖ’ye, terör örgütlerine ‘Dur’ demek. Kılıçdaroğlu, Allah ıslah etsin, her gün yeni yeni gün görmemiş yalanlarla meydana çıkıyor. Diyor ki, ‘Bu referandum ‘evet’le sonuçlandırılırsa Türkiye’de muhtarlıklar kaldırılacak’. İnanıyor musunuz? Ama o inanarak söylüyor. Dünyadan haberi yok üflüyor üflüyor. Babaannemin dediği gibi, kaval elin yel Allah’ın, üfle üfle üfle Kılıçdaroğlu. Bu referandumdan sonra başkent Ankara’dan İstanbul’a taşınacakmış. Zannediyor ki millet inandı. Millet inanmaz. Öyle yalanları var ki adeta vitesi freni boşalmış araba gibi ha babam gidiyor. Nereye toslayacağı belli değil. Ama 16 Nisan’da millete toslayacak, cevabını alacak.

Demokrasinin olduğu yerde, çok partinin olduğu yerde diktatörlük olur mu? Adam kafayı bozmuş. Bugünlerde HDP ile çok kol kolalar onlardan eş başkanlık hastalığı geçmiş. O zaman siz iki tane genel başkan seçin. Bir tane Kılıçdaroğlu yetmiyor. Hayır cephesine bir de Avrupa takıldı. Millet onlara inat 80 milyon vatandaşımızla, 59 milyon seçmenimizle Türkiye’nin geleceği için ‘evet’ diyecek.Hükümet devrilebilir, seçim olabilir, darbe olabilir’ gibi söylentilere artık yer olmayacak. Seçtiğiniz hükümet 5 yıl boyunca hizmet üretecek, eser üretecek, sizlerin hayalini gerçeğe dönüştürecek. Ekonomi kat kat büyüyecek, daha da ileri gideceğiz. 14 senedir, şeytan taşlaya taşlaya onlardan vakit buldukça iş yaparak bugünlere geldik, yani engelli koşu yaptık, artık bundan sonra engelli koşu yok, engelsiz var, koşar adımlarla Cumhuriyetin 100. yılına emin adımlarla gideceğiz.”

BAKMADAN GEÇME!