Kendisi de polis de ne olduğunu bilmiyor! Derin yaralar içinde bulundu, odasında hiçbir iz yok... ABD'nin konuştuğu gizemli saldırı

Güncelleme Tarihi:

Kendisi de polis de ne olduğunu bilmiyor Derin yaralar içinde bulundu, odasında hiçbir iz yok... ABDnin konuştuğu gizemli saldırı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2024 11:37

ABD'nin Kentucky eyaletinde, kaldığı yurt odasında tepkisiz bulunan 21 yaşındaki öğrenci kendine geldikten sonra başına neler geldiğini hatırlamadığını söyledi. Vücudunda derin yaralar bulunan kızla ilgili soruşturma başlatan polis şimdiye kadar herhangi bir ipucuna ulaşamadı. Gizemli olay ABD medyasının en önemli gündem maddelerinden biri oldu.

Haberin Devamı

ABD'nin Kentucky eyaletinde yer alan Asbury Üniversitesi öğrencisi Isabella Willingham, 27 Kasım tarihinde kaldığı yurt odasının zemininde tepkisiz yatarken bulundu. 21 yaşındaki genç kızın vücudu morluklar ve derin kesiklerle doluydu.

23 DAKİKA NEFES ALAMADI, YOĞUN BAKIMA ALINDI

Kampüse döndükten sonra kızlarından saatlerce haber alamayan endişeli ebeveynler gece yarısı gelen bir telefonla sarsıldılar. Yurt müdürü kızlarının hastaneye kaldırıldığını ve yoğun bakıma alındığını haber verirken, görüştükleri sağlık görevlileri genç kızın 23 dakika boyunca nefes alamadığını söylediler.

Isabella Willingham 2 haftasını Kentucky Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdi. Gizemli olay endişeleri de beraberinde getirdi. Jessamine Şerif Ofisi genç kıza ne olduğuna dair bir soruşturma başlatırken aile kızlarının başına gelenlerden üniversite yönetimini sorumlu tuttu.

Kendisi de polis de ne olduğunu bilmiyor Derin yaralar içinde bulundu, odasında hiçbir iz yok... ABDnin konuştuğu gizemli saldırı

Isabella Willingham/Facebook

Haberin Devamı

BAŞINA GELENLERİ HATIRLAMIYOR, YETKİLİLER İPUCU BULAMADI

Isabella'nın vücudunda derin yaralar vardı, bacakları şişmişti. Kendine geldiğinde protez tırnaklarının söküldüğünü fak etti ancak başına ne geldiğine dair hiçbir fikri yoktu.

Hastaneye kaldırıldığı gün neler olduğunu hatırlamadığını söyleyen genç kız olay günü yurt odasından hiç ayrılmadığına inandığını söyledi.

Üstelik yetkililer de korkunç olayın arkasında kimin olduğuna dair en ufak bir ipucu bulamadı. Şerif Kevin Grimes konuya ilişkin açıklamasında "Bu genç bayanın başına gelenler yüzde yüz şaşırtıcı. Onun bir kurban olduğuna inanıyoruz ancak olayın arkasında kimin olduğunu bilmiyoruz" dedi.

"KAN YOK, HASAR YOK, ÇILGINLIK YOK"

Polis o gece yaşananların parçalarını bir araya getirmek için kamera görüntülerini inceledi, yurt sakinleriyle konuşmak için yüzlerce saat harcadı ancak kanıt eksikliği durumu çok daha ciddi hale getirdi.

Haberin Devamı

Soruşturmanın kafa karıştırıcı olduğuna dikkat çeken Şerif Grimes, genç kızın kaldığı yurt odasının arandığını anlattı ve " Sıradan bir yurt odasıydı. Kan yok, hasar yok, odada herhangi bir çılgınlığa dair işaret yoktu. Bizi şüphelendiren şey bacaklarındaki yaralanmaların muhtemelen beş veya altı saat sonrasına kadar bize bildirilmemesiydi." ifadelerini kullandı.

TOKSİKOLOJİ RAPORUNDA ENDİŞE VERİCİ BİR BULGU YOK

Willingham'ın ailesi, NBC News'e yaptıkları açıklamada toksikoloji raporlarında teciz, tecavüz gibi endişe verici bir bulguya rastlanmadığını söyledi.Isabella da kendisine saldırmak isteyebilecek kimseyi tanımadığını ve birisinin ona zarar vermek istemesine yol açabilecek herhangi bir şey yapmadığını vurguladı.

Haberin Devamı

Isabella NBC News'a yaptığı açıklamada hayatta olduğu için şanslı olduğunu vurguladı ve "Saldırıdan kurtuldum, nefes alamadığım 23 dakika boyunca benden vazgeçmeyen ilk müdahale ekiplerine müteşekkirim. Onlar sayesinde hayattayım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!