Silivri'ye yeni yurt

Güncelleme Tarihi:

Silivriye yeni yurt
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 17:26

İstanbul’un Silivri ilçesinde kız öğrenciler için yurt açıldı.

Haberin Devamı

Kadınlara ve kız öğrencilere özel faaliyet gösterecek olan Sevil Kız Apart Otel, İstanbul'un Silivri ilçesinde açıldı. Tek, iki, üç , dört ve beş kişilik odaları bulunan apart otelin açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve birçok iş adamı katıldı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurdele kesme töreninde Silivri'nin böyle bir apart otele ihtiyacı olduğunu söyledi. İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin açılışından sonra, adayların, Silivri'ye ilgi gösterdiğini belirten Işıklar şöyle konuştu:
"Rektörler buraya geldiğinde ilk sordukları soru, 'öğrencilerin konaklayabileceği, üniversite alanlarına yakın olan bir yeriniz var mı?' oluyor. Ümraniye'den günü birlik gelip giden öğrencilerimiz olduğunu duyduğumda çok üzülmüştüm. Bu konuda büyük sıkıntı ve eksiklik çekiyorduk. Şimdi, Sevil Apart Otel, bu ihtiyacımızı karşılayacak" dedi. Sevil Kız Apart Otel'in işletmecisi Sevil Bulat ise, "Son dönemde üniversitelerin yoğun bir ilgi gösterdiği Silivri'nin böyle bir yere ihtiyacı olduğunu düşündük ve harekete geçtik" dedi.

Haberin Devamı

İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin yanı sıra yakın dönemde yapımına başlanması beklenen Fenerbahçe Üniversitesi de Silivri'de yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!