GeriSeyahat Yeni rekabet
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yeni rekabet

Yeni rekabet

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. Hangisi daha yakışıklı, hangisinin aşkı daha etkileyici kıyaslamasına bir kategori daha eklendi.

Kenan 'Delikanlı'nın tanımını yaptı

 

Türkiye'de hangi jönler sulu göz çıktı

 

Kıvanç Tatlıtuğ / Foto Galeri

 

Son dönemin en popüler erkek oyuncularında Kıvanç Tatlıtuğ, dizilerden ve reklam filmlerinden kazandığı parayı emlak yatırımı yaparak değerlendiriyordu. En büyük rakibi Kenan İmirzalıoğlu’nun da yatırım tercihini aynı yönde kullandığı ortaya çıktı.

 

Esin Övet’in haberine göre Ezel’in başrol oyuncusu kazandığı tüm parayı Tarlabaşı, Cihangir ve Balat civarındaki yıkık dökük, eski binalar satın almak için kullanıyor. İmirzalıoğlu daha sonra bu yapıları dekore ettirip kiraya veriyor.

 

Hatta yakışıklı oyuncunun evleriyle ilgilenmesi için bir ekip kurduğu söyleniyor. Bu ekip satın alabilecekleri evi buluyor, dekore ettiriyor ve kiraya veriyor. Bütün evlerin idaresi de ofisten yapılıyor.

 

Ezel dizisinden bölüm başına 50 bin lira aldığı söylenen İmirzalıoğlu’nun, Göcek’te 700 bin TL değerinde bir villa, Gümüşsuyu’nda deniz manzaralı bir ev, Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa, Çekmeköy’deki lüks bir siteden iki daire satın alan Kıvanç’ı geçip geçemeyeceği merak konusu.

 

 

DİĞER HABERLER

  

  

False