GeriSeyahat Uzun yollar nasıl daha eğlenceli hale gelir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Uzun yollar nasıl daha eğlenceli hale gelir?

Uzun yollar nasıl daha eğlenceli hale gelir?

Bazı insanlar yolculukları severken bazı insanlar için o yol geçmek bilmez. Peki, keyifli bir yolculuk geçirmek için neler yapılmalı? Uzun yolları eğlenceli hale getirmek için tavsiyeler...

İYİ BİR PLAYLİST OLUŞTURUN

Sıkılmayacağınız, her zaman dinleyebileceğiniz hatta mümkünse her gün dinlediklerinizden farklı bir playlist oluşturun. Değişik şarkılardan oluşturduğunuz playlist sizi sıkmayacak ve yolculuğun keyifli bir şekilde geçmesini sağlayacaktır. Her şarkı sizin farklı bir ruh haline bürünmenizi sağlayacak, dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Playlist hazırlarken fazlaca şarkı ve her türden müzik seçmeye dikkat edin. Sonuçta o anki ruh halinize göre dinlemek istediğiniz şarkı çeşidi fazlalaşacak ve müzik bulmakta sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Uzun yollar nasıl daha eğlenceli hale gelir

SIKILMAYACAĞINIZ BİR KİTAP ALIN

Eğer yolculukta bir şeyler okurken mideniz bulanmıyorsa, araba sizi tutmuyorsa sizi sıkmayacak bir kitap okumak iyi gelecektir. Kitabın sayfalarında kaybolurken zamanın nasıl geçtiğini ve yolu düşünemeyeceksiniz. Kitap seçiminizde seçeceğiniz kitabın sürükleyici ve ilgi çekici olmasına dikkat etmelisiniz. Hatta gerekirse farklı türlerden birkaç kitabı yanınıza alarak o an hangisini isterseniz onu seçme imkanını kendinize yaratabilirsiniz.

Uzun yollar nasıl daha eğlenceli hale gelir

DEFTER VE KALEMİ EKSİK ETMEYİN

İster iş ile alakalı planlar yapın ya da bir şeyler karalayın hatta günlük tutun. Bir şeyler yazmak hem sizi rahatlatacak hem de ruh halinizin biraz olsun düzelmesini sağlayacaktır. Zaten yolculukların insanı düşündürmeye yönlendirdiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Sizi kafanızdaki düşüncelerle baş başa kalmanızı sağlayan yolculuklar bir de yazmanız ile içinizdeki sorulara çözüm bulmanızı ve kendinizi birazcık olsun dinlemenizi de sağlayacaktır.

Uzun yollar nasıl daha eğlenceli hale gelir

Yolculuklar her zaman gidilecek yeni yerlerin ve kısa süreli de olsa uzaklaşılan kişilerin, sorunların duygularını taşırlar. Her yolculuk insana yeni bir başlangıçmış hissi verir. Siz de yolculuklarınızın daha keyifli geçmesini istiyorsanız size önerdiğimiz ya da kendiniz bulacağınız fikirler ile bunu sağlayabilirsiniz. 

False