GeriSeyahat Tamer Karadağlı’nın seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Tamer Karadağlı’nın seyir defteri

Tamer Karadağlı’nın seyir defteri

Oyuncu Tamer Karadağlı’nın en büyük tutkularından biri motosikletle seyahat. Arkadaşlarıyla turlara çıkıyor.

Ailesiyle sakin tatiller yapıyor. ABD’nin Florida kentinde 17 Mart’a kadar sürecek Daytona Bike Week’e katılmayı planlıyor. Karadağlı’nın favori mekânları şöyle...

Oteller

Beverly Hilton, Beverly Hills, ABD
“Los Angeles’a her gittimizde ailemle bu otelde kalırız. Tercihimin nedeni kendimi çok rahat hissetmem, hizmet memnuniyeti. SPA’sı ve yemeklerini beğeniyorum.” Oda fiyatı gecelik 611 TL’den başlıyor. (www.beverlyhilton.com)

Sheraton, Ankara
“Şehrin merkezinde konumlanmış bu otel, silindirik, uzun, ince şekliyle kızım Zeyno’nun ilgisini çekiyor. Otelin en yüksek katından etrafa bakmayı seviyor. Manzarasını ben de beğeniyorum.” Oda fiyatı gecelik 353 TL’den başlıyor. (www.sheratonankara.com)

Bar

Siyah&Beyaz Sanat Galerisi-Bar, Ankara
Akşamları çok az dışarı çıkamıyorum. Bilindik mekânlara pek uğramıyorum. İyi, canlı müzik dinlemek için favorim uzun yıllardır hizmet veren Siyah&Beyaz. Ortamı da şık ve keyifli. (Tel: 0312 428 26 41)

Restoranlar

Kate Mantalini, Los Angeles, ABD
Robert De Niro ve Al Pacino’nun ‘Heat’ filminde iki oyuncu sadece bir sahnede yüz yüze gelirler. Sinema tarihi açısından klasik bir sahnedir. Kate Mantalini, bu sahnenin çekildiği restoran. Bu iki oyuncunun oturduğu masada yemek yemeyi seviyorum. Bu arada yemekler de çok iyi. (katemantilinirestaurant.com)

Goode Co, Texas, ABD
Bu restoranda kovboy yemekleri hazırlanıyor, ahşap masalara servis ediliyor. Yemekler çok lezzetli. Öyle ki mekânın önünde kuyruklar oluşuyor. (www.goodecompany.com)

Kebap 44, Ankara
Çankaya, Ayrancı’daki Kebap 44’ün mönüsünde kebap, pide, çorba, tatlı var. Favorim kıymalı çıtır pidesi. Hiçbir yerde bu kadar lezzetlisini yemedim.
(Tel: 0312 467 72 44)

 

False