GeriSeyahat Sevgililer Günü'nü İstanbul'da geçireceklere özel adresler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sevgililer Günü'nü İstanbul'da geçireceklere özel adresler

Sevgililer Günü'nü İstanbul'da geçireceklere özel adresler

14 Şubat’a artık çok az kaldı. Hayliyle 14 Şubat’ı İstanbul’da geçirecekler Sevgililer Günü için en uygun yeri aramaya başladı. Sevgililer Günü'nü unutulmayan bir gün yapmak belki çok zor olabilir ama doğru yerlerde Sevgililer Günü çok güzel geçebilir. İşte sizin için İstanbul’da Sevgililer Günü’nü geçirmek için bazı öneriler.

Galata Kulesi

Sevgililer Günü’nde Galata Kulesi’ne çıkıp salep ya da kahve eşliğinde ayaklarınızın altında uzanan İstanbul’u izlemek gibisi yok. Hem giriş çok ucuz, hem de saatlerce kulenin üstünden fotoğraf çekebilir, eşsiz İstanbul manzarasını izleyebilirsiniz. Tabii ki kulede sadece kahve içmek yerine oradaki restorandan güzel bir yemek de yiyebilirsiniz.

Kız Kulesi

Kız Kulesi denizin ortasında romantik bir akşam geçirmeniz için doğru tercih olabilir. Şehrin yoğunluğundan ve gürültüsünden uzaklaşarak baş başa bir akşam geçirebilirsiniz. Kız Kulesi, Sevgililer Günü’ne özel programlar da hazırladı... 

Boğaz Turu

Kabataş İskelesi’nde başlayan tur İstanbul Boğazı’nı Karadeniz’e kadar görme imkanı sunuyor. Turda İstanbul’un beş sarayını aynı noktadan panoramik olarak görebileceksiniz. Tur yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor. Sevgililer Günü’nde sevgilinizle İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Tur son olarak balık restoranları ile ünlü Anadolu Kavşağı’nda bitiyor. Buradan da köy içerisinden kısa doğa yürüyüşleri yapılıyor. Yani Sevgililer Günü’nü dolu dolu geçirebilirsiniz.

Sevgililer Gününü İstanbulda geçireceklere özel adresler

Kuzguncuk

Sevgililer Günü’nde sessiz, sakin bir yer gibisi yok. Kuzguncuk bunun iyi bir örneği. Nostaljik sokakları, kafeleri ve boğaz manzaralarıyla sizi büyüleyecek. Eminönü’nden vapurla Üsküdar’a geçerseniz hem vapur tadını alır hem de vapurdan indiğinizde Kuzguncuk’un güzelliğine hazır olursunuz.

Sevgililer Gününü İstanbulda geçireceklere özel adresler

Adalar Gezisi

Sevgililer Günü için belki de en iyi yerlerden birisi Adalar’dır. Doğa yürüyüşlerini seviyorsanız 14 Şubat’ta Adalar’da bisiklet turu yapabilirsiniz. Ayrıca Adalar’ın o eşsiz manzaralarını izleyebilir, sokaklarında gezebilirsiniz. Tabii ki bir saatlik vapur yolculuğu da cabası.

Lüks Restoranlar

14 Şubat’a özel birçok restoran özel menüler ve indirimler yapıyor. Bu restoranlardan birisinde güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bunlardan belki de en ilgi çekici olanı Lacivert Restoran. 1999 yılından bu yana hizmet veren restoran tarihi bir boğaz yalısında hizmet veriyor. 14 Şubat’a özel menüleriyle Beykoz’da bulunan Lacivert Restoran Akdeniz Mutfağı ile unutulmaz bir gece yaşatacak.

Sevgililer Gününü İstanbulda geçireceklere özel adresler

Şarap Evleri

Buraları restoranlardan ayıran şey yüzlerce çeşit şarap eşliğinde yemeğinizi yemeniz. Viktor Levi Şarap Evi, uygun fiyatıyla şarap eşliğinde romantik bir gün geçirmenizi sağlayacak. Pano Şarap Evi’nde de enfes peynirler eşliğinde çeşit çeşit şarabı tadabilirsiniz.

Sevgililer Gününü İstanbulda geçireceklere özel adresler

 

 

False