GeriSeyahat Sesini müzikle duyurmak isteyenlere
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sesini müzikle duyurmak isteyenlere

Sesini müzikle duyurmak isteyenlere

Nokia, müzik dinleyen ya da üreten herkesi yeni bir platformda buluşturuyor: www.muziksesinolsun.com. Müzik dünyasındaki son haberler, en yeni videolar, nokiasupersound radyosu, röportajlar ve müzikle ilgili daha pek çok içerik tek bir çatı altında kullanıcıları bekliyor.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, müziksiz bir hayatı düşünemeyen herkes için yeni bir buluşma platformu yarattı: www.muziksesinolsun.com

 

Muziksesinolsun.com, kendini müzikle ifade eden, cep telefonuyla müzik dinlemeyi seven, müzik üreten herkesi ortak bir paydada buluşturuyor. Müzik dünyasındaki en son haberler, en yeni müzik videoları, nokiasupersound’06 finalistlerinin şarkılarının durmaksızın çaldığı bir radyo, farklı ve renkli müzik zevklerine hitap eden geniş bir ajanda, ünlü müzisyenlerle ve şarkıcılarla yapılmış röportajlar, ödüllü anketler ve yarışmalar www.muziksesinolsun.com’da.

 

Ahali nedir?

 

Ahali, www.muziksesinolsun.com sitesinin müziksever ve mobil sakinleridir. Ahaliye katılmak isteyen, önce 170 şarkı arasından kendi listesini yapar, sonra kendisinin beş halini yazar ve bir rumuz seçtikten sonra muziksesinolsun.com ahalisine üye olur. Ardından eğlence başlar. Ahali, şarkılar yoluyla tanışır, yorumlar yapar, Muziksesinolsun.com radyosunu dinler, ajandadan konserler seçer, buluşup bu konserlere gider, müziği ve dansı paylaşır.

 

Bu radyo bildiğiniz radyolara benzemiyor, çünkü orijinal şarkılardan oluşan bir arşivi var. nokiasupersound’06 finalistlerinin özgün şarkılarını dinlemek; saklı kalmış şarkıları keşfetmek; değişik olanı öğrenmek için Muziksesinolsun radyosuna kulak vermek gerek.

 

Muziksesinolsun.com Ahalisi, Nil Karaibrahimgil’den Pırlanta’yı, Christina Aguilera’dan Candyman’i, Evanescence’dan Call Me When You’re Sober’ı, Pink’ten Dear Mr. President’ı ve daha pek çok videoyu siteden izleyebiliyor. Hatta Eurovision yarışmacımız Kenan Doğulu’nun Shake It Up Şekerim’i ve Beyonce ile Shakira’nın birlikte dünyayı salladığı Beautiful Liar da Muziksesinolsun.com’da müzik meraklılarını bekliyor.

 

İnsanın ‘5 Hali’

 

Muziksesinolsun.com, güncel haberlerin yanı sıra, sevilen sanatçıların ‘hallerini’ de müzikseverlerle paylaşıyor. Sitenin ‘5 Hali’ bölümünde, sanatçılar ve muziksesinolsun.com üyeleri, ‘insanlık hallerini’ şarkılarla anlatıyor. Örneğin, Mercan Dede’nin hayatı bir film olsa, şarkısı Subway olurdu. Cem Adrian aşıkken beyninde durmadan Tek Başına parçası çalıyor. İlhan Erşahin In The Air Tonight’ı dinlerken işkence çekiyor ve duşta mutlaka Take It Easy My Brother Charlie’yi söylüyor. Orçun Baştürk Hard Time Killing Floor Blues şarkısını milyonlarca kez dinlemiş, şimdi olsa yine dinlermiş. Ünlü-ünsüz herkesin halleri www.muziksesinolsun.com’da ortaya çıkıyor, bu platformda ortak zevkler buluşuyor.

 

En 10

 

‘En’lerin sitesi Muziksesinolsun.com’da en çok cover’lanan parçalar, unutulmayan şarkılar, tüm zamanların en romantik şarkıları, en yakışan düetler gibi kendi alanlarında en iyi olmuş şarkı listeleri de yer alıyor.

 

Muziksesinolsun.com, müziği her an, her yerde yaşamak isteyen, cep telefonunu sadece konuşmak için değil, eğlenmek için de kullanan herkesi, Ahaliye katılmaya ve müziği paylaşmaya bekliyor.

False