GeriSeyahat Şehre dönenlere özel İstanbul gece hayatı rehberi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Şehre dönenlere özel İstanbul gece hayatı rehberi

Şehre dönenlere özel İstanbul gece hayatı rehberi

İstanbul gecelerine enfes bir dönüş yapmak için size özel listelediğimiz gece kulüplerinden biriyle açılışı yapabilirsiniz!

İstanbul 24 saat uyumayan, her mevsim yaşayan ve her anı güzelliklerle dolu, yaşayanları ve yaşamayanlarıyla birlikte milyonlarca hayranı olan harika bir şehir. Üç aylık yaz sezonu gece hayatının nabzını biraz düşürse de önümüzdeki günlerde tekrar canlanacağı kesin.

SORTİE

Boğaz’ın serin esintileri ve muhteşem manzarası gece hayatına dönüş yapmak için bulunmaz bir nimet. Sortie de Kuruçeşmenin en güzel yerinde sizi bekliyor! Siz de yoğun çalışma temposuna ara vermek veya yoğun çalışma temposuna başlamadan önce enerji toplamak istiyorsanız Sortie’nin müzik, yemek ve eğlence üçlüsüne katılabilirsiniz.

ANJELİQUE

Boğaz’dan bir süre daha ayrılmayayım ve farklı müzik tarzlarında da eğlencenin tadını çıkarayım diyorsanız Anjelique tam size göre. Ortaköy’de muhteşem manzaralı bir yalıda enfes yemekleri, her katta farklı müzik konseptli partileriyle Anjelique’ta sabaha kadar eğlenebilirsiniz.

Şehre dönenlere özel İstanbul gece hayatı rehberi

REİNA

Gece hayatına daha klas ve havalı bir dönüş yapmak istiyorsanız sizi Reina’ya alalım. Reina’da ünlü iş adamlarının iş yemeklerine de tanık olabilirsiniz, dünyaca ünlü starlarla birlikte pistte dans da edebilirsiniz. Reina, misafirlerine sunduğu enfes manzara, restoranlarının hazırladığı lezzetli yemekler ve mükemmel dj performansları ile ünü dünyaya yayılmış özel bir mekan.

360 İSTANBUL

Boğaz’ın serin esintisinden biraz uzaklaşmak, kuş bakışı İstanbul manzarası eşliğinde içkinizi yudumlamak isterseniz sizi Beyoğlu sokaklarına davet edeceğiz. İstiklal Caddesi’ndeki en eski binalardan biri olan tarihi Mısır Apartmanı’nın en üst katında yer alan 360 İstanbul, adına yaraşır bir İstanbul manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.

Şehre dönenlere özel İstanbul gece hayatı rehberi

JOLLY JOKER BEYOĞLU

Ortam kalabalık olsun, müzik ve dj performansları ile herkes bir bütün olsun istiyorsanız zaten mutlaka Jolly Joker’e gitmişsiniz demektir. Jolly Joker, bütün yıl onlarca konsere, dj performansına ev sahipliği yapmış ve binlerce misafiri başarıyla konuk etmiş büyük bir gece kulübü

BEYOĞLU MOJO

Eğlencenin sınırları sizin için müzik sesiyle doğru orantıda ise Beyoğlu’ndan ayrılmamanızı tavsiye ediyoruz. Yaşı genç ve kendini genç hisseden misafirlerine bol müzikli ve eğlenceli bir gece sunan Mojo'da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilirsiniz.

False