Özgür seyahatin yolu: Araç kiralama

Güncelleme Tarihi:

Özgür seyahatin yolu: Araç kiralama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 17:28

Tatilinizi rüzgâr nereye eserse gönlünüze göre yönlendirmek için en iyi yöntemlerden biri araç kiralamak elbette. Tüm dünyada da hızla yaygınlaşan bu yöntem tatilde ulaşımınızı çok pratik hale getirecek.

Haberin Devamı

ÖNCE ARAŞTIRMA

Avrupa'da, ülke dışına ya da otobana çıkılacaksa alınması gereken araba pasaportu oluyor. Arabanın ön camına yapıştırılan stickerlar bunlar aslında. Önlemi önceden alıp, bu pasaportu edinip yetkili birime bildirimde bulunmak faydalı olacaktır. Bir de gideceğiniz şehirdeki park sistemlerini mutlaka araştırmalısınız. Park cezası ihmale gelmez. Tüm şartları araştırıp gerekli bilgileri edindikten sonrası için de artık sıra araba araştırmasında!

FİRMALARI TARAYIN

Gideceğiniz bölgedeki araç kiralama firmaları mutlaka araştırın. Hem fiyat karşılaştırması yapmak adına hem de size en uygun seçeneği bulmak adına önceden araştırmak çok vakit kazandıracaktır.

Özgür seyahatin yolu: Araç kiralama


Haberin Devamı

ARACINIZA KARAR VERİN

Yapacağınız araştırma sırasında bunu da belirleyin. İhtiyaçlarınıza ve kişi sayınıza göre doğru aracı seçmek yine seyahatinizi çok daha konforlu hale getirecektir.

YAKIT KONTROLÜ

Aracı teslim aldığınızda yakıt deposunda ne varsa, teslim ederken de aynı şekilde olmasına özen gösterin. Bu şekilde bir hak kaybı da yaşamamış olursunuz!

SİGORTA ÖNEMLİ

Olası kazalara karşı bu maddeyi de kontrol etmekte fayda var. Acente ile mutlaka görüşmeniz gereken konulardan birisi de bu!

 
SÖZLEŞMEYİ İNCELEYİN

Aklınıza takılan her şeyi sormakta daima fayda var. İmzalamadan önce her şeyi okuyun, sorun, planlayın. Böylece sakin huzurlu tatilinizi hiçbir şey bozamaz.

LifePinner tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!