GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Yeni yılı kral dairesinde karşılayın

Hyatt Regency İstanbul’da yeni yıl hazırlıkları başladı. Otelden girdiğinizde sizi yeni yıla özel dekorasyon ve fonda çalan noel melodileri karşılayacak. Restoranda geceye özel mönüler, çeşit çeşit lezzetlerin olduğu açık büfe alternatifleri sunulacak. The Library Bar’da caz şarkıcısı Valeria Proano konser verecek. İsteyenler o gece kral dairesi ya da konforlu standart odalarda da konaklayabilecek.

Kral dairesinde yılbaşını geçirenlere başbaşa romantik bir akşam yemeği, sabah şampanya eşliğinde kahvaltı, Gaia Fitness Centre& Spa’da kredi yıl hediyesi olarak sunulacak. Çift kişilik kral dairesi konaklama paketi 2009 Euro (KDV hariç). 29-30-31 Aralık ve 1 Ocak geceleri sabah kahvaltı dahil çift kişilik standart odalarda bir gece konaklama 165 Euro (KDV hariç). Bilgi için: (212) 368 12 34.

Tatilde öğrenmek isteyenlere workshop’lar

Antalya Hillside Su, bayram da bütün yılın yorgunluğunu atmak isteyenler için aktiviteler düzenliyor. Bunlar arasında, Lounge, 5. Kat, Beach Bar ve Siyah isimli mekanlardaki kokteyl ve müzikler eğlenmek isteyenlere hitap ediyor. Zengin workshoplar tatilde öğrenmeye devam etmek isteyenlere göre. Geleneksel Türk Hamamı, buhar odası, güzellik merkezi ve altı adet masaj odasından oluşan Sanda SPA’da vücudunu dinlendirmek isteyenler için iyi bir alternatif. Bilgi için: (242) 249 07 00.

Bayramda fondü lezzeti

Sakin bir bayram tatili geçirmek isteyenlere hitap eden Çeşme Alaçatı’daki Lale Lodge Butik Otel, bayramda İsviçre mutfağına özgü Fondü sunuyor. İsviçre mutfağında otelin sahibi Hakan Lale’nin, Türk yemeklerindeyse annesi Belkıs Hanım’ın imzası var. Kendi bahçelerinden zeytinler ve özel zeytinyağları, organik peynir, süt, yumurta, zeytin ve reçellere Belkıs Hanım’ın yaptığı börekler eşlik ediyor. Akşamlarıysa İsviçre mutfağından hazırlanmış mönüler sunuluyor. Lale Lodge’da 4 duble 5 suit olmak üzere toplam 9 oda var. Tüm odalarda split klima, kablosuz internet ve mini bar mevcut. Bilgi için: (232) 716 79 99

Ekstra indirimli tatil

Gezisitesi.com bayram için yeni bir kampanya düzenliyor. Öyleki gezisitesi.com aracılığıyla bayram tatiline giderseniz kayak tatilleri de dahil olmak üzere yine sitede yer alan tüm yurtiçi otellerden yüzde 10 ekstra indirim kazanıyorsunuz. Sitede aynı zamanda farklı ödeme seçenekleri mevcut. Ayrıca yurtdışı ve cruise turlarında vergi, sigorta ve vize ücretlerinde peşin fiyatına taksit uygulaması gerçekleştiriliyor.

Uygun fiyatla Dubai

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, İstanbul-Dubai hattına dört yeni uçuş ekleyerek haftalık toplam uçuş sayısını 11’e çıkardı. 28 Şubat’a kadar özel fiyat alternatifleri sunuyor. Salı, cuma, cumartesi ve pazar günleri eklenen dört yeni uçuş saat 22.35’de İstanbul’dan hareket ediyor. Bilet fiyatları şöyle; EK 124 ve EK 123 seferleriyle İstanbul-Dubai-İstanbul uçak bileti ekonomi sınıfı 224 Euro, Business Class uçak biletiyse 777 Euro. 12 Aralık’a kadar Dubai üzerinden Pekin, Şanghay ve Guangzhou 775, Hong Kong ve Kuala Lumpur 750, Bangkok ve Singapur 690, Hindistan uçuş noktaları 660, Johannesburgh ise 800 Euro.

İki özel güne iki ayrı paket

Ceylan InterContinental İstanbul, Kurban Bayramı ve yeni yıl için çok özel iki paket hazırladı. 6-15 Aralık tarihleri arasında bayram günlerini otelde geçirmek isteyenler için dört gece çift kişilik konaklama 500 Euro. Bu pakete saat 16.00’a kadar alınan masajlarda yüzde 20 indirim de dahil. 2009’u Boğaziçi’nde karşı karşılamak isteyenler için de yeni yıl paketi var. Balo salonunda canlı müzik eşliğinde altı ayrı set menü ve limitsiz yerli içkinin sunulacağı bir gecelik konaklamalı iki kişilik standart odalar 305 Euro. Ayrıca her iki pakete 10.30-14.30 saatleri arasında The Brasserie’de brunch veya açık büfe kahvaltı dahil. 0-12 yaş arası çocuklardan da ücret alınmayacak. Bilgi için: (0212) 368 44 44

Sağlıklı tatil

Dünyanın sayılı şifalı termal su merkezlerinden Çeşme’deki Sheraton Çeşme Hotel içinde bulunan Botanica Thermal Spa ile konuklarına tıbbi olarak kanıtlanmış su tedavisiyle sağlıklı bir tatil vaadediyor. Otelin dünya lezzetlerini sunan restoran ve kafelerinin yanı sıra pek çok düğün ve organizasyonun gerçekleştirilebildiği farklı salon seçenekleri de var. İş adamları için dört katlı bir kongre merkezi mevcut. Ayrıca otelde Pegasus havayollarından gidiş-dönüş ücretsiz uçak bileti, İzmir havalimanından otele ücretsiz VIP transfer, konakladığınız süre boyunca ücretsiz araç kiralama hizmetleri bulunuyor.
False