GeriSeyahat Nasıl delikanlı olunur
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nasıl delikanlı olunur

Nasıl delikanlı olunur

Kenan İmirzalioğlu Cuma akşamı NTV’de yayınlanan 10 Kadın programına katıldı. Ünlü oyuncu 10 kadının terleten sorularını yanıtladı. Delikanlılığın tanımını yaptı, bir kadında ne aradığını açıkladı. İşte Kenan’dan inciler:

Kenan İmirzalıoğlu / Foto Galeri

 

 

Çiğdem Anat: Hem yakışıklı hem başarılı hem delikanlı hepsi bir arada olunca ne oluyor

 

Kenan İmirzalıoğlu: Valla böyle bir programa gelebiliyorsunuz işte.

 

Çiğdem Anat: Yakışıklı olmak genetik yapıya bağlı da delikanlı olmak neye bağlı?

 

Kenan İmirzalıoğlu: O da aileden geliyor diye düşünüyorum, yani ailenin verdiği terbiye ve eğitimle alakalı diye düşünüyorum.

 

Çiğdem Anat: Delikanlılıktan ne anlıyorsun?

 

Kenan İmirzalıoğlu: Delikanlılık biraz içi boşaltılmış bir kavram haline geldi. Ama benim anladığım özüyle sözü bir olan, göründüğü gibi, hissettiği gibi olan kişidir, samimi olan kişidir diye düşünüyorum. Çok mertlik filan oralara girmek istemiyorum. Türk halkı zaten delikanlılığın ne olduğunu biliyor.

 

Oya Başar: Belli yaşlarda kullanılan bir kavramdır delikanlı. Kanı deli genç her şeyi yapabilir.

Kenan İmirzalıoğlu: Delikanlılık, Anadolu erkeği olmak... Bunlar artık farklı yerlere çekilmeye başlandı. Yani Anadoluluk önceden iyi komşu ilişkileri, küçüklere sevgi, büyüklere saygı durumuydu. Anadolu’da küçüklerin, çocukların ve bir kavga olduğu zaman, onlar kendi aralarında halleder durumu vardı. Fakat o kavramların hepsi yer değiştirmeye başladı. Küçük çocuklara bir şey olduğu zaman ebeveynler direk devreye giriyor ve sen benim çocuğuma derken aslında karşısındaki küçük çocuğun da bir annesi babası olduğunu unutabilir bir hale geliyor. Delikanlılık da biraz öyle oldu. Ama katılıyorum, ergenlikle başlayan bir şey kanın deli aktığı zamanla.

 

Çiğdem Anat: Sen kadınlardan ne beklersin? Bazı kadınlar delikanlılık bekler, sen kadınlardan ne beklersin?

 

Kenan İmirzalıoğlu: Öncelikle samimiyeti ararım. Eğer beraber zaman geçiriyorsan o geçirdiğin zamanın sahici olması lazım. Bir kadında her türlü durum, her türlü varyasyon herkesin karakteristik özelliği var fakat esas olan samimiyettir.

 

 

 

Çiğdem Anat: Anlayabilir misin bir kadın samimi mi sahte mi?

Kenan İmirzalıoğlu: Yok henüz o tecrübeye sahip değilim olan da erkek var mı bilmiyorum. İnsan dipsiz bir kuyu, nerede ne çıkacağı belli olmuyor aslında. Ben bazen kendime bile şaşırıyorum.

 

Çiğdem Anat: Her yakışıklı adam kendi kadar güzel kadın peşinde midir? Yoksa güzellik daha geri planda kalabilir mi?

 

Kenan İmirzalıoğlu: Bu kadının başarısına bağlı tabi.

 

Çiğdem Anat: Hangi konuda?

 

Kenan İmirzalıoğlu: Zeka konusunda, iç güzellik konusunda.

 

Çiğdem Anat: Senin için öncelik ne?

 

Kenan İmirzalıoğlu: Kısa vadede dış güzellik her zaman önemlidir ve etkileyicidir fakat belli bir ömrü vardır. Ondan sonra gerçekten insanın ruh hali ortaya çıkar. Esas ilişkinin uzun ömürlü olmasını belirleyici durumlarda onlardır diye düşünüyorum.

 

Çiğdem Anat: Ama sen, bir çok erkek gibi aslında önce fiziksel görüntüsüne bakıyorsun.

 

Kenan İmirzalıoğlu: Bir bakıyorum tabi.

Hülya Uğur Tanrıöver: Neden sana filmlerinde, senin tercihin mi bilmiyorum ama hep bir ağır ağabey rolleri veriliyor. Bu şekilde projeler mi daha çok sana teklif ediliyor yoksa senin seçimlerinde de hani ben bunda daha başarılıyım gibi senin de bir tercihin midir bu merak ediyorum.

 

Kenan İmirzalıoğlu: Geldi de biz mi yapmadık diyeceğim. İnanın çok istiyorum öyle filmlerde oynamayı. Yakın tanıyan arkadaşlarım sen komedide de çok iyi oynarsın derler ama o tür projeler çok fazla gelmiyor maalesef. Türkiye'de zaten çok fazla böyle romantik komedi, aşk hikayesi, çok fazla yazılmıyor. Keşke olsa çünkü her karakterin, her rolün farklı bir tadı var.

 

Çiğdem Anat: Çok paralı olmak mı, yakışıklı olmak mı, başarılı olmak mı daha avantajlı?

 

Kenan İmirzalıoğlu: Başarı varsa para vardır zaten iki seçeneğe düşer.

 

 

DİĞER HABERLER

   

  

False