GeriSeyahat Malta Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Malta'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Malta Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Malta'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Malta Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Malta'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Malta, vize isteyip istemediği merak edilen ve sık sık araştırılan konulardan biridir. Özellikle Türkiye'den Malta'ya seyahat edecek olan kişiler tarafından da sık sık internet üzerinden araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan Malta'nın vize isteyip istemediğini öğrenebilir ve buna göre gerekli evrakları daha kolay bir şekilde hazırlama imkanına sahip olabilirsiniz. Malta vize istiyor mu? İşte, Türkiye'den Malta'ya seyahat için vize almak gerekiyor mu tüm detayları ile sizler için derledik.

Malta, Türkiye vatandaşlarından bordo pasaport ister. Eğer seyahatler 90 günden kısa olacaksa ve 180 gün içinde pasaportları varsa vize istemez. Eğer 90 günden uzun bir seyahat olacaksa vize gerekmektedir.

Malta Vize İstiyor mu?

Malta'nın vize isteyip istemediği birçok kişi tarafından merak edilen ve aynı zamanda sık sık araştırılan konulardan biridir. Ülkemizden Malta'ya seyahat edecek olan kişilerin vizesi olması gerekir mi gerekmez mi araştırılan bir konudur. Türkiye'den Malta'ya gidecek olan kişilerden 90 günden kısa süreli olması halinde herhangi bir vize talebinde bulunulmaz. 180 günlük süre ile pasaportu olan kişilerden 90 günden kısa ziyaretler için vize istemez. Türkiye'den Malta'ya 90 günden uzun ziyaret yapacak olan kişilerden Malta vize ister ve vizenin hazır olması gerekir.

Türkiye'den Malta'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor mu?

Türkiye'den Malta'ya gidecek olan kişiler tarafından vize talep edilip edilmediği birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılan konular arasındadır. Türkiye'den Malta'ya seyahat edecek olan kişilerden Bordo pasaport talep edilir. Seyahat için Malta'ya gidecek olan kişiler eğer 90 günden kısa bir süre Malta'da duracaklarsa vize istenmez yalnızca 180 günlü pasaport istenir. Eğer 90 günden daha uzun bir süre ile Malta'ya seyahat edilecekse kişilerden vize istenir.

False