GeriSeyahat Maldivler Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Maldivler'e Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Maldivler Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Maldivler'e Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Maldivler Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Maldivler'e Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Maldivler, sık sık vize ister mi istemez mi olarak araştırması yapılan yerlerden biridir. Özellikle ülkemizde Maldivler'e gitmek isteyen kişiler tarafından Maldivler vize istiyor mu araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan Maldivler'in vize isteyip istemediğini öğrenebilir ve gerektiğinde konu ile ilgili bilgili olma imkanına sahip olabilirsiniz. Maldivler vize istiyor mu? İşte, Türkiye'den Maldivler'e seyahat için vize almak gerekiyor mu merak edilen tüm detayları ile sizler için derledik.

Maldivler, 30 güne kadar olan seyahatler için vize istemezken 30 günden daha uzun süreli seyahatler için vize istemektedir.

Maldivler Vize İstiyor mu?

Maldivler seyahat için vize ister mi istemez mi merak edilerek araştırılan konular arasında yer alır. Türkiye'den Maldivler'e seyahat edecek olan kişiler vize gerekliliğini merak ettiğinden bu sorusunun yanıtı internet üzerinden araştırır. Maldivler, pasaportu olan kişilerden 30 günün altında bir seyahat olması kaydı ile vize istemez. Fakat pasaport olsa da eğer seyahat 30 günün üzerinde bir süre ile yapılacaksa kişilerden vize talep edilir. Maldivler'de 30 günden daha uzun süre bulunacak olan kişilerin Maldivler Konsolosluğuna vize için başvuru yapması gerekir.

Türkiye'den Maldivler'e Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor mu?

Türkiye'den Maldivler'e seyahat için vize almak gerekip gerekmediği birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Özellikle Maldivler'e seyahat edecek kişiler vize kurallarını merak etmektedir. Maldivler vize isteyen bir ülkedir fakat 30 günden az seyahatler için vize talep etmez. Ancak 30 günden daha uzun süreli bir seyahat planlanması halinde kişilerin Maldivler Konsolosluğuna gidip vize başvurusu yapmaları gerekir. Maldivler vizesi alacak kişilerin maddi kaynaklarını kanıtlayıcı bir belge ve seyahat amacının belirtildiği bir belge ile Konsolosluğa giderek vize başvurusu yapmaları gerekir.

False