GeriSeyahat Kısa haberler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kısa haberler

Kısa haberler

Seyahat Çantası

Dijital fotoğraflarınızı albüm yaptırın

Tatil ve seyahat fotoğraflarınızı digital ortamda tutmak yerine kitap haline getirebilirsiniz. Lukapu.com’dan hazırlayacağınız fotoğraf albümünün tasarımından fotoğraflarına, sayfa sayısından boyutuna kadar her ayrıntısını siz belirliyorsunuz. Kapağına veya sayfalarına istediğiniz yazıyı yazabiliyorsunuz. Programı indirip, kitabı yarattıktan sonra sipariş ettiğiniz albümünüz 1 hafta içinde adresinize teslim ediliyor. (Telefon: 0212 279 50 60)

Ayaklarınız üşümesin

İsveç Ayak Sağlığı tarafından Almanya’dan ithal edilen Gehwol ısıtıcı balsam ile hem cildinizi yumuşak ve sağlıklı tutmanız hem de üşüyen ayaklarınızın sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Kuru ve normal ciltler için nemlendirici olan Gehwol ısıtıcı balsam; algea, paprika ve zencefil özleri, biberiye, lavanta ve kâfuru gibi uçucu yağlar ile dolaşımı uyarıyor ve hoş bir ısınma duygusu yaratıyor. (www.isvecayak.com)

Yeni başlayanlar için ideal

Samsung’un yeni kompakt dijital fotoğraf makinesi ST77’nin optik görüntü sabitleme özelliği var. En tecrübesiz fotoğrafçı bile nerede çekim yaptığı fark etmeksizin, açık, net ve sabit görüntüler elde edebiliyor. 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. www.samsung.com

BebeÄŸinizle de rahat gezin

Alman TFK firmasının Buggster modeli bebek arabası, kolay katlanabiliyor, az yer kaplamıyor. Bebek arabası sadece 7 kilogram ağırlığında olması ve kendi etrafında 360 derece dönebilen ön tekerleğin manevra kabiliyeti sayesinde anne babalara seyahatlerinde kolaylık sağlıyor. (www.operaistanbul.com)

Manisa’nın Mesir Festivali 21 Mart’ta başlıyor

Manisa, Mesir Festivali’nde beş gün boyunca kültür etkinliklerine sahne olacak. Festival çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki kortej yürüyüşüyle başlayacak. Saat 12.45’te Sultan Parkı Bimarhanesi’nde Mesir Macunu Karma Töreni yapılacak. Töreni, Belediye binasının önündeki halk dansları gösterileri izleyecek. Celal Bayar Üniversitesi’ndeki Nevruz Şenliği’nde saat 15.00’te Pinhani sahneye çıkıyor. Saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki halk konserinin solisti Sevcan Orcan. Sonraki günlerde Sağlık Günleri Buluşmaları başlığı altında konferanslar düzenlenecek. Meydanlarda halk oyunları gösterileri, konserler, yemek ve Türk Sanat Müziği yarışmaları yapılacak. Geleneksel mesir macunu saçım töreni pazar günü saat 13.45’te Sultan Camii’nde. (www.mesirfestivali.com)

Özbekistan’da 7 günde 3 şehir

Plaza Tur, Özbekistan Havayolları’nın işbirliğiyle altı gece, yedi günlük kültür turları başlatıyor. Tur kapsamında Buhara’da Hindistan’daki Tac Mahal’e ilham veren İsmail Samani Türbesi, Hz. Eyüp Çeşmesi, Divan Begi Medresesi, Taki Zangaran ve Toki Sarohon pazarları, Lebi Havuz, Semerkand’da Uluğbey Rasathanesi, Sah-ı zinde Kabristanı, İmam Buhari Türbesi, Bibi Hanım Camii, Siap Pazarı, Taşkent’te Barak Han ve Kökeldaş medreseleri, Amir Timur müzesi, Çor-su pazarı geziliyork. Tur fiyatı yemekler, etkinlikler dahil, vize hariç 1400 Euro. (www.plazatur.com

Antalya’dan Adana uçuşu 45 TL

Pegasus Hava Yolları’yla Antalya’dan Adana uçuşlarının fiyatı 45.53 TL’den başlıyor. Bu fiyat 31 Mart tarihine kadar olan uçuşlarda ve yine 31 Mart tarihine kadar olan biletlemelerde geçerli. (www.flypgs.com)

Mobilyaya,benzine tatil

Tatil mevsimi yaklaÅŸtıkça firmaların tatil promosyonları artıyor. Alfemo Mobilya, 31 Mayıs’a kadar toplam 4990 TL’lik alışveriÅŸ yapan her müşterisini çekiliÅŸsiz ÇeÅŸme’deki beÅŸ yıldızlı Ilıca Otel’de iki gece konaklamalı tatile gönderiyor. 19 Mart - 31 Mayıs arasında herhangi bir günü seçmek mümkün. GeçmiÅŸte balayı çiftlerine yönelik yapılan kampanya artık tüm müşterilere açık. BP akaryakıt istasyonları ise BP Club kartı ile BP Shop’lardan alışveriÅŸ yapanlara Dedeman Otelleri’nde yüzde 40 indirim imkanı sunuyor. Bunun için rezervasyonların 15 Nisan’a kadar yaptırılması gerekiyor. Kampanya en az iki, en fazla yedi gecelik konaklamalarda geçerli.  Â

296 Euro’ya Dubrovnik

Tura Turizm, 20 Nisan’da Dubrovnik turu düzenliyor. 3 gece 4 günlük turun fiyatı 296 Euro’dan başlıyor. Budva, Kotor, Cavtat gezilecek diğer şehirler arasında. (www.turaturizm.com.tr)

İtalya’nın en güzel şehirleri

Kappatur, 22 Nisan’da Roma, Floransa ve Venedik’i kapsayan tur düzenliyor. 7 gece 8 günlük turun fiyatı 599 Euro’dan başlıyor. (www.kappatur.com)

İstanbul’dan vizesiz Karadeniz

Aegean Paradise gemisi 30 Ağustos’ta İstanbul’dan hareket edip, dört günlük Karadeniz turu yapacak. Gemi Odessa ve Köstence’de birer gece konaklayacak. Tura katılmak için vize gerekmiyor. Perşembe günü yola çıkacak gemi, pazar günü İstanbul’a dönecek. Tur biletleri 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. (www.etstur.com)

False