GeriSeyahat Kanada Vize Ücreti 2022 - Kanada Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kanada Vize Ücreti 2022 - Kanada Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Kanada Vize Ücreti 2022 - Kanada Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Kanada vizesi ücreti 2022 yılı için daha önceden olduğu gibi tek giriş ve çoklu giriş vizesi olarak iki türde verilmektedir. Tek girişli vize sahiplerine Kanada’ ya tek seferlik giriş hakkı vermektedir. Çok girişli vize ise sınırsız giriş ve çıkış hakkı vermektedir. Kanada vize ücreti 2022 – Kanada vizesi masrafı ne kadar ve kaç TL detayları ile derledik.

Kanada vizesi ücreti 2022 yılı için 185CAD olarak belirlenmiştir. CAD Kanada Doları demektir. Vize ücretini ödeyerek başvuru yapanlar hakkında vize alamamalarını gerektiren durum geliştiği zaman ücret iadesi yapılamamaktadır. Kanada vize başvurusu yapabilmek için gerekli evrakın tedarik edilmesi gerekmektedir.
Kanada Dünyanın yüzölçümü en büyük ikinci ülkesidir. Başkenti Ottowa olmasına rağmen en büyük şehri Toronto olarak bilinmektedir. Amerika birleşik Devletleriyle ortak sınırı bulunan Kanada İngilizce ve Fransızca iki resmi dil kullanmaktadır. Para birimi ise (CAD) Kanada Dolarıdır.

Kanada Vize Ücreti 2022

Kanada’ ya seyahat etmek isteyenlerin öncelikle vize alması gerekmektedir. Pasaport türü fark etmeksizin Türk vatandaşlarının Kanada vizesi alarak seyahat etmelerinde engel bulunmamaktadır. 2022 yılı kanada turistik vize ücreti 185 (CAD) Kanada Doları olarak belirlenmiştir. Öğrenci vizesi ve ticari ziyaret vizeleri farklıdır. Kanada vizesi alabilmek için Kanada Başkonsolosluğu tarafından kabul edilen vize başvuru merkezleri aracılığıyla alınabilmektedir.

Kanada Vizesi Masrafı Ne kadar ve Kaç TL?

Kanada seyahati yapmak isteyenlerin almaları gereken vize için belirlenen ücret 185 Kanada Dolarıdır. Kur bedeli güncelliğine göre ödenmektedir. Ayrıca Kanada vizesine başvuru yapanların hesaplarında 4000TL – 5000TL tutar bulunması gerekmektedir. Kanada vize ücretleri öğrenci ve ticari ziyaretçiler için ayrı ayrı belirlenmektedir. Kanada vize başvurusu yapanların olumsuzluk belirlenmesi durumunda ücret iadesi yapılmadığını bilmeleri gerekmektedir.

False