GeriSeyahat Japonya Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Japonya'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Japonya Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Japonya'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Japonya Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Japonya'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Japonya vize istiyor mu ülkemizde sık sık araştırılan konulardan biridir. Özellikle Japonya'ya gitmek isteyen kişiler tarafından bu konu sık sık araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan Japonya vize istiyor mu öğrenebilir ve buna göre gerektiğinde bu şekilde hareket etme imkanına sahip olabilirsiniz. Japonya vize istiyor mu? İşte, Türkiye'den Japonya'ya seyahat için vize almak gerekiyor mu merak edilen tüm detayları ile sizler için derledik.

Japonya, 90 güne kadar olan seyahatler için vize istemez fakat daha uzun süre gidecek olan kişiler için vize istediği bilinmektedir.

Japonya Vize İstiyor mu?

Japonya'ya gitmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla yapılması gerekenler merak edilerek internetten araştırılmaktadır. Japonya, eğlence ya da turistik amaçla ülkesine gelmek isteyen kişilerden 90 günü aşmamak kaydı ile vize istememektedir. Ancak Japonya'dan sınır dışı edilmiş kişiler için ya da Japonya'ya girmesine izin verilmeyen kişiler için bu durum geçerli değildir.

Japonya sık sık gidilerek görülmek isteyen ülkeler arasında yer olmasından dolayı ülkemizden gidecek olan kişiler neler yapılması gerektiğini araştırmaktadır. Japonya ile Türkiye arasında yapılmış olan Vize Muafiyet Anlaşması gereğince turizm amaçlı ya da iş ziyareti için Japonya'ya giden kişilerden 90 güne kadar olan seyahatler için vize istenmez.

Türkiye'den Japonya'ya Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor mu?

Türkiye'den Japonya'ya seyahat edecek kişiler neler yapmak gerektiğini merak ederek araştırma yapmaktadır. Türkiye'den Japonya'ya seyahat edecek olan kişiler eğer 90 güne kadar bir seyahat planlamışsa bu kişilerden vize istenmez. Yalnızca pasaport, fotoğraf ve uygunluk belgesi ile Türkiye'den Japonya'ya seyahat etmek mümkündür. Japonya'ya 90 günden az süre ile iş için ya da turistik amaçlı seyahat edecek olan kişilerden herhangi bir vize istenmez.

 

False