GeriSeyahat Haftanın kaçırılmayacak fırsatları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Haftanın kaçırılmayacak fırsatları

Haftanın kaçırılmayacak fırsatları

Hürriyet Seyahat editörleri haftanın kaçırılmayacak seyahat fırsatlarını ve önemli haberleri sizler için derledi. İşte detaylar...

Sezon sonu Yunan adaları

Celestyal Cruises ile sezonun son Yunan adaları turunu yapmaya ne dersiniz? Yedi gece sekiz günlük tur kapsamında Santorini, Mikonos, Milos, Girit’le birlikte Atina da var. Vizesiz ve her şey dahil bu turda üstelik iki de kara turu hediye edilecek. Son tur tarihi 14 Ekim. Üç gün dört gecelik turlarsa 3 Kasım’a kadar devam edecek (celestyalcruises.com.tr). 

Â

Haftanın kaçırılmayacak fırsatları

SPA’da yeni trend myoterapi 

Uluslararası otel endüstrisinin yenilikçi ismi Schrager ve Marriott International ortaklığıyla Bodrum’un yeni oteli The Bodrum EDITION içinde yer alan The SPA, misafirlerini masaj seanslarının yeni gözdesi ‘Myoterapi’ uygulamasıyla buluşturdu. Académie médical de Moscou mezunu terapist Yakup Kadri Billur tarafından uygulanan seanslarda, vücuttaki tetik noktalarına baskı uygulanmasıyla ağrılar hafifletiliyor. Özellikle aşırı strese tepki olarak kaslarda ağrıya neden olan hassas bölgelere uygulanan myoterapi, güçlü detoks etkisiyle kaslardaki toksinlerin ayrılmasına katkıda bulunuyor (0252 311 31 55).

Â

Haftanın kaçırılmayacak fırsatları

Bir yerde iki yılbaşı

Gazella’nın tur operatör markası Binrota, karlar ülkesi Laponya’ya özel bir yılbaşı turu düzenliyor. Bu turu özel kılan şu: Finlandiya’nın Tornio bölgesinde iki gece üç gün sürecek turda yılbaşının geçirileceği meydan iki ülkenin tam sınır noktasında kalıyor. İsviç ile Finlandiya arasında bir saat fark olmasından dolayı aynı meydanda birer saat arayla iki kez yılbaşı yaşanmış olacak. Rengeyiği, kar motoru ve husky safarilerinin yapılacağı tur 29 Aralık - 1 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek. Direkt uçuşlu turun fiyatı 6 bin TL (binrota.com).

 

Â

Haftanın kaçırılmayacak fırsatları

False