GeriSeyahat Haftanın kaçırılmaması gereken fırsatları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Haftanın kaçırılmaması gereken fırsatları

Haftanın kaçırılmaması gereken fırsatları

Hürriyet Seyahat editörleri sizin için kaçırılmaması gereken seyahat fırsatlarını derledi...

Çocuklar için Mimar Sinan’ın izinden İstanbul

Sacred7 Travel, ‘Ailemle Geziyorum’ projesiyle çocuklu ailelere özel çok özel bir tur düzenliyor. Mimar Sinan’ın izinde İstanbul’un gezileceği turda, Şehzade Camisi’ne giden gizli geçit, İstanbul’un ortasını gösteren yeşil taş, içinde taht olan türbe, İstanbul’a su taşıyan kemerler, Süleymaniye’nin efsaneleri, Vefa Bozacısı ve Süleymaniye Kütüphanesi görülecek yerlerden bazıları… 22 Eylül Cumartesi günü saat 10.30’da Süleymaniye Cami’sinden başlayacak olan gezinin fiyatı, bir yetişkin ve bir çocuk için toplam 275 TL. Biletleri Biletix ya da 0544 564 04 04 - nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr adresinden alabilirsiniz.

Haftanın kaçırılmaması gereken fırsatları


Sokakları tarih kokan şehir

Tura turizm, İtalya’nın en tarih kokan şehri Roma’ya tur düzenliyor. Vatikan ve San Pietro Katedrali, Colosseo, Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi ve İspanyol Merdivenleri gezilecek yerlerden bazıları… 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek turun fiyatı 2.329 TL. Ayrıca gidiş ve dönüş Pegasus Havayolları uçak bileti ve dört yıldızlı otelde konaklama da tura dâhil. (turaturizm.com.tr)

Travertino’ya değil Travertenler’e…

Jolly Tur, üç gece dört gün sürecek Pamukkale ve Kuşadası tur düzenliyor. Tatilcilerin ilk rotası Pamukkale olacak. Dünyada benzeri yalnızca İtalya’nın Travertino kasabasında görülen, bembeyaz dokusuyla görenleri kendine hayran bırakan Pamukkale Travertenleri ve Ege’nin incisi Kuşadasına hayran kalacaksınız... Efes Antik Kenti, Çeşme Kalesi, Didim Apollon Tapınağı ve ünlü Doğanbey Köyü görülecek yerler arasında. 13-16 Eylül. Fiyatı: 522 TL (jollytur.com)

Haftanın kaçırılmaması gereken fırsatları


False