GeriSeyahat Fas Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Fas'a Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fas Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Fas'a Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Fas Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Fas'a Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Fas, sık sık vize isteyip istemediği merak edilerek araştırılan ülkelerden biridir. Özellikle birçok kişi tarafından da sıklıkla araştırılan ülkeler arasındadır. Bu bakımdan Fas vize istiyor mu öğrenebilir ve buna göre gitmek istediğinize tedbirli olma imkanına sahip olabilirsiniz. Fas vize istiyor mu? Türkiye'den Fas'a seyahat için vize almak gerekiyor mu detayları ile derledik.

Fas, 90 güne kadar olan ikametler için Türk vatandaşlarını vizeden muaf tutan bir ülkedir. Aynı zamanda Fas'a giderken 100.000 dirhemden daha fazla para sokulması ya da ülkeden çıkarken bu kadar para ile çıkılması yasaktır.

Fas Vize İstiyor mu?

Fas, sıklıkla ziyaret edilen bir ülke olmasından dolayı vize isteyip istemediği de merak edilerek internetten araştırılan konular arasındadır. Fas, ülkemiz vatandaşlarından 90 günden az bir süre ile seyahat edilmesi halinde vize talep etmez. Fakat bu kişilerin yine de an az 6 ay geçerliliği olan bir pasaporta sahip olması gerekir. Aynı zamanda seyahat esnasında seyahat sağlık sigortası da kişilerden istenen belgeler arasındadır.

Türkiye'den Fas'a Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor mu?

Türkiye'den Fas'a seyahat için vize almak gerekir mi gerekmez mi merak edilen ve dolayısıyla sık sık internetten araştırılan konulardandır. Türkiye'de Fas'a seyahat edecek olan kişiler eğer 90 günden daha az bir seyahat planlıyorlarsa vizeye gerek duymaz. Eğer 90 günden daha uzun bir ikamet ve seyahat olursa Fas vizesi almak gerekir. Fas vizesini almak için gereken belgeler ile beraber Fas Konsolosluğuna gitmek gerekir. Vizesiz bir seyahat yapılsa da kişilerden istenen bazı belgeler bulunur. Fas'a seyahat edecek olan kişilerin yanında en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport bulundurmaları gerekmektedir.

False