GeriSeyahat Eskihisar - Yalova Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Eskihisar - Yalova Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Eskihisar - Yalova Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Eskihisar - Yalova Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Eskihisar - Yalova Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Eskihisar - Yalova Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Eskihisar- Yalova feribot ücreti, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan Eskihisar - Yalova ücretinin ne kadar olduğunu öğrenebilir ve sefer saatleri ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Eskihisar - Yalova feribot ücreti ne kadar ve kaç para? Eskihisar - Yalova feribotu saatleri ve tarifeleri (2022) hakkında detayları derledik.

Eskihisar- Yalova ücretleri 3.50 TL olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda minibüsler için 185 TL, kamyonlar için 260 TL ve motosikletler için de 75 TL'dir.

Eskihisar - Yalova Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para?

Eskihisar - Yalova feribot gişe geçiş ücretleri şu şekildedir:

Jeton: 3,50 TL

Tam akbil: 3,50 TL

Öğrenci akbil: 2,50 TL

Otomobil - Jeep - Minivan: 185 TL

Otobüs - Kamyon: 260 TL

Akslı tırlar ya da dorseli çekiciler: 365 TL

Motosiklet: 75 TL

Eskihisar - Yalova arabalı vapurda gidiş dönüş fiyatları ise şu şekildedir:

Jeep - Minivan - Otomobil: 275 TL

Kamyonet - Midibüs - Minibüs: 360 TL

Otobüs - Kamyon: 510 TL

Akslı tırlar ya da dorseli çekiciler: 700 TL

Motosiklet: 140 TL

Eskihisar - Yalova Saatleri ve Tarifeleri (2022)

Eskihisar - Yalova feribot saatleri 20 dakikada bir vardır. Ortalama olarak yolculuk süreleri ise 30 dakika ile 45 dakika arasında değişir. 24 saat aralıksız olarak Eskihisar - Yalova feribotu vardır. 30 yıldan fazla süredir hizmet veren ve her gün binlerce kişi tarafından kullanılan Eskihisar - Yalova seferleri iptal olduğunda ya da seferlerde ertelenmeler olduğunda yolculara duyurular verilmektedir. Bu nedenle özellikle kış aylarında deniz yolculuğunun riskli olduğu zamanlarda duyuruları takip etmek gerekir. Eskihisar - Yalova biletlerinde yetişkinler için 3,50 TL fiyat vardır.

Öğrenciler için ise fiyat 2,50 TL olarak belirlenmiştir. Özel otomobiller ile feribot kullanıldığında yalnızca otomobil ücreti olan 185 TL ödenir ve aracın içindekiler için ayrıca bir ücret istenmez. Kamyonlar için 260 TL, motosikletler için ise 75 TL feribot ücreti vardır. Her gün istisnasız olarak 20 dakikada bir kalkan Eskihisar - Yalova feribotu birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu nedenle tam akbil ile geçmek ya da bilet alarak feribota binmek mümkündür. Eskihisar - Yalova feribotu için bilet rezervasyonuna gerek yoktur. Sık sık sefer yapıldığından dolayı bilet bulma konusunda herhangi bir problem çıkmaz.

False