GeriSeyahat Dubai'de Deniz Ve Göl Var Mı? Dubai Yakınındaki Denizler Ve Göller Neler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dubai'de Deniz Ve Göl Var Mı? Dubai Yakınındaki Denizler Ve Göller Neler

Dubai'de Deniz Ve Göl Var Mı? Dubai Yakınındaki Denizler Ve Göller Neler

Her ne kadar Ortadoğu şehirleri içerisinde olsa bile, Dubai tam bir turistik alan olarak ön plana çıkar. Özellikle deniz ve gölleri ile beraber merak edilen bir bölge olduğunu söylemek mümkün. Peki, Dubai'de deniz ve göl var mı? Dubai yakınındaki denizler ve göller nelerdir detayları ile derledik.

 Birleşik Arap Emirlikleri'nin 7 emirliğinden biri olan Dubai, her açıdan en önemli turistik bölgeler içerisinde gelmektedir. Özellikle hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla ziyaret edilebilecek bir mevsimi olduğunu söylemek gerekir. Bu doğrultuda pek çok kişi ise Dubai üzerinden deniz ve gölün olup olmadığını öğrenmeye çalışmaktadır. 

 Dubai'de Deniz ve Göl Var mı? 

 Basra Körfezi'nin Batı kıyısında yer alan Dubai, bu yönüyle denize sahip olan şehirler içerisinde gelir. Özellikle güzel ve birbirinden özel kumsalları ile birlikte sıcaklığı üzerinden her sene farklı mevsimlerde denize girme şansı tanır. Bunun yanında kamp alanları ile beraber birçok farklı ve özel gölleri olduğunu ifade etmek gerekir. 

 Dubai Yakınındaki Denizler ve Göller Neler?

  Bunlar içerisinde al Quadra gölü pek çok farklı amaç altında keyifli kullanım imkanı vermektedir. Böylece harika alışveriş alanları ve mimari yapısının yanı sıra, aynı zamanda denizleri ve gölleri üzerinden de öne çıktığını ifade etmek gerekir. Bu sebepten dolayı her sene dünyanın birçok farklı yerinden yerli ve yabancı turist akın etmektedir. Türkiye'den de önemli sayıda kişinin ziyaret ettiğini söylemek mümkün.

 

False