GeriSeyahat Cirque Du Soleil tekrar büyüleyecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Cirque Du Soleil tekrar büyüleyecek

Cirque Du Soleil tekrar büyüleyecek

Cirque Du Soleil uzun süredir beklenen; en yaratıcı, ihtişamlı ve en akrobatik şovu olan Alegria ile bir kez daha İstanbul’da.

Finansbank’ın ana sponsorluğunda düzenlenen şov, 2012’de asla kaçırılmaması gereken gösteriler arasında yerini alarak, görselliğiyle tiyatro, dans ve fiziksel sınırları zorlayan performansın doruğa çıktığı muhteşem bir gösteriye imza atacak. Alegria gösterisi 22 Eylül – 14 Ekim tarihleri arasında Ülker Arena ve Ora Arena’da sahne alacak. Pozitif Live tarafından düzenlenen şovun bu sene için en önemli özelliği ise İstanbul’da hem Asya’da hem de Avrupa kıtasında 2 şovun üstüste gerçekleşiyor olması.

 

Sahne tasarımı, müzikleri, dansları, kostümleri ve makyajlarıyla gösteri sanatlarında bir devrim yaratan Cirque du Soleil’i bugüne kadar dünyanın farklı yerlerinde 100 milyondan fazla kişi izledi. Kanada-Quebec’li Cirque du Soleil topluluğu, geçtiğimiz yıl İstanbul’a ilk kez gelmiş ve büyük bir başarı elde etmişti. Saltimbanco gösterisi toplamda 16 şovun tükenmesiyle 80.000 kişiye ulaşmayı başarmıştı.

 

Cirque Du Soleil Hakkında:


1984 yılında kurulan, 20 sokak sanatçısından oluşan, Cirque du Soleil, yüksek standartlarıyla sanat ve eğlenceyi bir araya getirmiş Québec’li bir gösteri sanatları topluğu. Şirket’in 50 farklı ülkeden, 1.200 'den fazla sanatçı dahil olmak üzere yaklaşık 5000 çalışanı bulunuyor. Cirque du Soleil şu ana kadar uyandırdığı ilgi ve merak ile beş kıtada toplam 300 şehirde 100 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Cirque du Soleil’in Uluslararası Merkezi Kanada'nın Montreal kentindedir. Daha fazla bilgi için, www.cirquedusoleil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Cirque Du Soleil tekrar büyüleyecek
Â
Cirque Du Soleil tekrar büyüleyecek

 

Alegria Hakkında

 

Ä°spanyolca’daÂgururlandırıcı, sevinç veÂmutluluk veren anlamına gelen Alegria, 15 ülkeden 55 sanatçı ve müzisyenleÂuluslararası bir gösteri sunuyor. Alegria lüks kostümlü, artistik ve atletizmin göz kamaÅŸtıran uyumuyla gösteriÅŸli bir sette canlı sergilenen orijinalÂmüzik ile, barok ve opera tarzında bir stile sahip. Sonuç, etkileyiciÂbir hüner, güç ve sürat ile adeta izleyenleri kendinden geçiren bir performans haline dönüşüyor.

Alegria’ninÂdramatik bir erotizmle nefes kesen senkron trapez ve yerden 40 ft (… m) yüksekte uçarakÂenerji dolu Aerial yüksek bar akrobasiÂgösterileri de özel bir yere sahip. Ä°ki çevik artistinÂyanan bıçaklarla tehlikeli Alevli bıçak dansının ritmindeÂkıvrıkÂMoÄŸol geleneÄŸiniÂyeniden canlandırmalarını bir düşünün. Sahne altında gizemliÂÅŸekilde saklanan bir trampolin sistemi üzerinde yapılan Power Track gösterisinde de izleyici gençliÄŸin enerjisiniÂhissedebiliyor.Â

Rus barlarından, senkron trapezlere, ateş toplarıyla nefes kesen jönglörlere kadar toplamda 9 farklı şov izleyicilere nefes kesen anlar yaşatacak.

Guy Laliberté’nin kurduğu muhteşem topluluk Cirque du Soleil’in Franco Dragone yönetmenliğindeki Alegria gösterisi bir şovdan çok her yaştan izleyiciyi büyülemeyi başaran yaratıcı ve heyecan dolu bir deneyim.

 

ÅžOV DETAYLARI:

 

Program:

Ãœlker Arena

22 Eylül Cumartesi-               Â20:00

23 Eylül Pazar-                      Â17:00

29 Eylül Cumartesi-               Â20:00

30 Eylül Pazar-                      Â17:00

 

Ora Arena

6 Ekim Cumartesi-                 Â20:00

7 Ekim Pazar-                       Â17:00

13 Ekim Cumartesi-                20:00

14 Ekim Pazar-                     Â17:00

 

Bilet Fiyatları:

 

ORA Arena;

Club Seats –                          Â327 TL

Kategori 1 –                          Â220 TL

Kategori 2 –                          Â166,5 TL

Kategori 3 –                          Â112 TL

Kategori 4 –                          Â56 TL


Ãœlker Arena;

Kategori 1 –                          Â220 TL

Kategori 2 –                          Â166,5 TL

Kategori 3 –                          Â112 TL

Kategori 4 –                          Â56 TL

 

False