GeriSeyahat Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

İzmir’in sayfiyesi, yazın gözdesi… Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için bölgenin en güzel plajlarını jürimize sorduk. Listemizde akşamüstü partileriyle popüler olanlardan su sporlarını deneyimleyip adrenalin dolu bir gün geçirilenlere, sakin bir deniz keyfi sunandan lezzetleriyle öne çıkanlara birçok seçenek var.

Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları


1.

Deniz, müzik ve efsane tatlar
The Beach of Momo

Dalyan’daki plaj açıldığı günden beri Ege’nin en popüler adresi. Lüks bohem konseptiyle hizmet veren mekânın müzik direktörlüğünü DJ Tankut Karakurt yapıyor. Beşinci yıla özel yurtdışı ve yurtiçinden konuk DJ’ler yaz boyu setin başında... Ebru Erke “Ambiyans ve müzik kadar yemekleri de çok özenli olduğu için The Beach of Momo’yu çok seviyorum” diyor.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

2.
Pırıl pırıl bir su
Fly-Inn Beach Club

Altınkum’daki Fly-Inn Beach Club, 2 bin 500 kişi kapasiteli… Denizin hemen kenarında ve çim alanda da şezlongları olan mekân oldukça geniş. Burcu Gürtürk Kadak “Adeta bir mücevher gibi parlayan pırıl pırıl denizinin tadını gün boyu çıkarabilir, akşamüstüyse partilerle eğlencenin tadına varabilirsiniz” diye anlatıyor.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

3.
Kum değil iskele
Yuzu Beach

2019’dan bu yana misafirlerini ağırlayan Yuzu Beach Club, ahşap ve beyazın hâkim olduğu ambiyansının yanı sıra iddialı kokteylleriyle öne çıkıyor. Saffet Emre Tonguç’un önerisi: “Bali havasında, temiz, yemekleri çok güzel. Akşamları özel konserler ve DJ performansları oluyor. Denizi diğer plajlara nazaran daha sıcak.”
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

4.
Çeşme’nin yenilerinden
Plaj Dokuzbuçuk

Çeşme’nin en yeni plajlarından. Kumlu ve sığ deniziyle Altınkum’da hizmet veriyor. Suyu biraz soğuk olsa da berraklığı yüzmek için çok çekici. Gürültülü müzikten uzak, sakin bir plaj arayanlar için ideal. Kahvaltısı, ana yemekleri ve kokteylleriyle zengin bir menüsü var. Nurgül Büyükkalay’ın önerisi.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

5.
Çalışma alanı da var
OM Paparazzi Beach

1984’ten bu yana hizmet veriyor. OM ile güçlerini birleştiren ve yenilenen mekân, lezzetli yemekleri, denizi izleyerek çalışabileceğiniz ‘co-working’ alanı, canlı müzik grupları, DJ performansları, GYM salonu ve SPA’sıyla öne çıkıyor. Canan Demiray’ın önerisi.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

6.
Atölyeler düzenleniyor
Boheme Beach

Melih Uslu “Çeşme’de seçkin bir ortamda plaj keyfini spiritüel aktivitelerle birleştirerek hem ruhsal hem de bedensel rahatlama ayrıcalığı mı yaşamak istiyorsunuz? Yanıtınız ‘evet’ ise bu mekân tam size göre. Musallaİkiçeşmelik Mevkisi’ndeki mekân, perşembe ile pazar günleri arasında özel meditasyon saatleri ve ruhsal arınma atölyeleri düzenliyor” diyor.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

7.
Yunan esintileri
Elias Alaçatı

Çeşme’nin Port Alaçatı bölgesindeki Mavi Bayraklı plajda Yunan konseptiyle hizmet veriliyor. 650 kişilik şezlong ve 15 kişilik VIP çardak kapasiteli. Masaj, pilates, yogayla birlikte paddleboard da yapabileceğiniz zengin su sporları imkânları ve bir de sanat galerisi var. Düzenlediği spor, sanat ve sağlık etkinlikleriyle diğer plajlardan ayrılıyor. Savaş Özbey öneriyor.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

8.
Sessiz, sakin
Plage Isolee

Berrak denizi, zengin menüsü ve içindeki balık restoranı Sea Salt mekânı öne çıkaran özellikler. Yüksek sesli müzikten uzak kalmak, rahat rahat kitap okuyarak güneşlenmek isteyenler için ideal. Mekân evcil hayvan kabul ediyor. Çağdaş Ertuna tavsiye ediyor.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

9.
Adrenalin isteyenlere
Fun Beach Club

İki restoran, dört bar, fine dining ve fast food restoranlarının yanı sıra bir de su sporları merkezi var. Akşamüstü günbatımı partileri ve akşam konserleriyle de misafirlerine eğlence vaat ediyor. Serda Büyükkoyuncu “Yıllardır oturmuş, denizi güzel, servisi gayet başarılı bir işletme. Gidenler müptelası oluyor” diye anlatıyor.
Çeşme’de mavi eğlencenin yıldızları

10.
Lezzetli kokteyller
OJO Beach

Mekâna Afrikalı etnik bir tarz hâkim. Plaj yeni konseptinde sadece yemekleriyle değil aynı zamanda birbirinden lezzetli kokteylleri ve güzel müzikleri nedeniyle tercih ediliyor. 16.00 itibariyle başlayan ve günbatımına kadar devam eden özel gündüz partileriyle müziğin sesi yükseliyor. Deniz Sipahi’nin önerisi.

False