GeriSeyahat Bu fırsatları sakın kaçırmayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bu fırsatları sakın kaçırmayın!

Bu fırsatları sakın kaçırmayın!

İşte haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları...

Bu yaz çocuklar çok eğlenecek!

Gymy Kids Yaz Okulu, 9 Haziran - 10 Eylül tarihlerinde Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’da gerçekleşecek. 2-9 yaş arasındaki çocukların katılabileceği yaz okulunda, basketbol, futbol, jimnastik, yoga, tenis, zumba, pinpon ve su oyunları gibi spor faaliyetlerinin yanı sıra, bahçıvanlık ve yemek yapma atölyeleri, doğa bilinci ve sevgisini aşılayacak yeşil atölye, Bodrum gezileri gibi arkadaşlarıyla bir arada eğlenebilecekleri özgün sosyal ve kültürel aktivitelere yer veriliyor. (instagram: @gymykids veya 05554916504).

Bu fırsatları sakın kaçırmayın


Maaile kampa…

Şehir hayatının kargaşasından uzaklaşıp çocuklarınız ile birlikte kaliteli zaman geçirmek için bu kamp bir fırsat olabilir. ‘İksirli aile ve çocuk kampı’ 25 Haziran- 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Programda, yumurta kabuğunda nasıl bitki yetiştirileceği, doğada bulunan materyallerle nasıl resim yapılacağı, organik beslenme ve permakültürden mutfak workshoplarına kadar birçok atölye sizleri bekliyor. (iksirresorttown.com)

Bu fırsatları sakın kaçırmayın


Şimdiden yerinizi ayırtın

Setur, üç büyük kente yolculuk yapıyor. Kars’tan yola çıkarak Gürcistan’ı keşfedeceğiniz bu turda, etkileyici liman kenti Batum ve başkent Tiflis’in görülmeye değer tüm güzelliklerini keşfedeceksiniz. Turda, Gürcistan’ın eski başkenti olan Mtskheta’nın yanı sıra, Sameba Katedrali, Bagrati Katedrali ve Sataplia Mağarası da gezilecek yerler arasında yer alıyor. 12-16 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek turun fiyatı 1.990 TL (setur.com.tr).

Bu fırsatları sakın kaçırmayın


Bedeniniz esnedikçe zihniniz de esneyecek

‘Daha sağlıklı ve enerji dolu bir hayat istiyorum’ diyorsanız bu etkinlik kaçmaz… Rixos Premium Göcek’te Nedret Gülcan ile zamanı özgürce kullanarak yoga, nefes ve meditasyon teknikleri, Alexander tekniği ve Chi Gong ile zihninizi dinlendirin. Özel yoga programı 28-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Ayrıca program süresince tamamen taze ve doğal içeriklerden oluşan detox içecekleri sunulacak…

Bu fırsatları sakın kaçırmayın


Bu acentada kurlar sabit!

Yaklaşık 90 ülkeye tur düzenleyen Prontotour, 25. yılına özel 3 Haziran-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacak tüm yurtdışı kara ve gemi turlarında Euro’yu 4.99 TL’ye, Dolar’ı 4.19 TL’ye sabitledi. Avrupa’nın en güzel rotalarından, Uzak Doğu’nun egzotik duraklarına kadar birçok ülke sabit kur avantajıyla gezginleri bekliyor. (prontotour.com)

Bu fırsatları sakın kaçırmayın


Gezginler Cape Bodrum’u seçti

Bodrum Yarımadası’nın Gündoğan Koyu’nda yer alan Cape Bodrum Beach Resort, “TripAdvisor Mükemmellik Sertifikası” aldı. Mükemmellik Sertifikası’nda, gezginlerin 12 aylık dönemde TripAdvisor’da paylaştığı yorum ve görüşlerin kalitesi, sayısı ve güncelliği dikkate alınıyor.

Bu fırsatları sakın kaçırmayın


Türkiye’den davet edilen ilk şirket

Icons & Styles, dünyanın en prestijli lüks seyahat programına sahip lider ağı Virtuoso’ya Türkiye’den davet edilen ilk ve tek şirket oldu. 2017 yılında kurmuş olduğu ortaklık ile Doğuş Grubu şirketlerinden Doğuş Turizm bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Icons & Styles, günümüzün seçkin gezginleri için birçok deneyim sunuyor.

Bu fırsatları sakın kaçırmayın


False