GeriSeyahat Avusturya Vize Ücreti 2022 - Avusturya Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avusturya Vize Ücreti 2022 - Avusturya Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Avusturya Vize Ücreti 2022 - Avusturya Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Avusturya vize ücreti 2022, son zamanların en kıymetli ve tercih edilen yurtdışı turları güzel ve daha dolu bir vakit geçirmek için tercih edilmektedir. Birçok yerli ve yabancı turistin farklı şehirler ülkeler görmeyi tercih ettiği görülmektedir. Lakin çeşitli evrak ve bedeller karşılığında bu imkanlar olmaktadır. Avusturya vize ücreti ve masrafları hakkında detayları derledik.

Avusturya vize ücreti 2022, bu işlem için gerekli olan miktar turistik bir gezi için yaklaşık 3 ila 6 bin lira arasıdır. Ayrıca harç miktarları da bulunabilmektedir.

Avusturya Vize Ücreti 2022

Yurtdışı seyahatlerinden olan bu ülkeler girişlerde turistlerden belirli talepler ve ücretler istemektedir. Bunlar ilk başta vize ücreti ve konsolosluğa verilen bazı harçlar olmaktadır. Yaklaşık bir kişinin harç bedeli 70 Euro civarında ve vize ücreti ise 5 bin lira civarında çıkmaktadır. Bunlar yapılan işleme, isteğe ve şartlara göre değişiklik göstermektedir.

Ortalama bir kişinin rahat bir tatil yapabilmesi için 10 bin lira harcayabileceği parasının olması gerekmektedir. Bu şartları yerine getiren kişiler Avusturya da güzel bir tatil yapma fırsatını yakalayacaklardır. Vizeden muaf bir kişi değilseniz bu şartları tamamlamadan ülkeye vizesiz giriş yapamazsınız.

Avusturya Vizesi Masrafı Ne Kadar ve Kaç TL?

Turist olarak gitmek istediğiniz bu ülkeye giriş vizeli ve yüklü bir miktar ücretle yapılmaktadır. Cebinizde bulunacak olan para 10 bin lira civarında olmalıdır. Çünkü vize alma işlemi tahmini 6 bin TL civarından tutmaktadır. Bunun yanı sıra konsolosluk harç bedeli ödenmektedir. Bu işlemler tamamlandığında cebinizden yaklaşık 10 bin TL’ye yakın gitmek için bedel parası çıkmaktadır. Vizeden muaf bir kişi olmadığınız takdirde bu ödemeleri yapmadan Avusturya sınırına girmeniz mümkün olmayacaktır. Muaf ve çeşitli personel olduğu takdirde girişler sıkıntısız yapılmaktadır.

False